Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt

Hus 10

Hus 10 ligger på vänster sida av den gemensamma området mellan husen och har sin entré på södra långsidan. Husets balkong och uteplats vetter mot parken.

Tvättrummet, med egen ingång, ligger lättillgängligt i anslutning till entrén - praktiskt för aktiva barnfamiljer - och mitt över hallen finns WC/ dusch.
 
Köket ligger längs med husets långsida och har plats för ett generöst matbod för hela familjen. Genom att kombinera kök och vardagsrum skapas en härlig yta på nedervåningen att umgås på. I anslutning till vardagsrummet finns ett sovrum som med fördel även kan användas som kontor eller lekrum för familjens minsta. 
 
Via trappan, som ligger i anslutning till köket, kommer man upp till den välplanerade övervåningen. Här finns tre sovrum, WC/bad samt en klädkammare i anslutning till det största sovrummet. I planritningen finns ett allrum med utgång till den härliga balkongen, men dettta utrymmet går enkelt att göra om till ytterligare ett sovrum om så önskas.
 
Vi bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, så får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Våra hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning under rådande krav. På så sätt blir husen energieffektiva och vi hjälps åt att skapa en hållbar framtid.
 

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Vill du veta mer? Kontakta vår mäklare för ytterligare information.

Inredning och material
Rum: Ekparkett. Tapetserade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.
Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn m. varmluft. 
Bad, WC & Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. 
Klädvård: Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.
Övrigt: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Staffanstorps stadsnät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
132 kvm
Tomtarea
ca 250 kvm
Nummer
10
Våning
2
Boendetyp
C
Kontakt
natalie_diko natalie_diko
Natalie Diko
Fastighetsmäklare, Mäklarhuset Malmö

Tel: 0725-73 77 15
Bilder
  • Hus 10
  • Hus 10
  • Hus 10
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen