Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Malmbryggshagen, Nyköping

Bostadsrätter

Planeras
I Malmbryggshagen planerar vi att uppföra tvåplanshus med lägenheter i bostadsrättsform. Här planeras en helt ny stadsdel med centrum på bekvämt avstånd, nära naturen och med Sjösafjärden inpå knuten.

 

I Nyköping finner du lugnet, men har ändå nära till all service. Härifrån tar du dig snabbt in till centrum eller vidare till Skavsta flygplats med snabba kommunikationer till övriga Sverige. En utmärkt plats för pendlare!

Kontakt
anders_jonsaker_sv
Anders Jonsåker
Divisionschef, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 77

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Nyköping
Boendetyp
Bostadsrätter
Om Malmbryggshagen, Nyköping
Granne med havet

Närheten till havet gör Nyköping till en plats att trivas på! Ta dig ut i skärgården, kanske med kajak, och upplev naturen på nära håll - här finns stora möjligheter att få se både sälar och örnar!

Den som föredrar friluftslivet på land kan njuta av 100 mil Sörmlandsled, rid- och cykelleder samt flera golfbanor.

 

Nära till centrum

I Malmbrygghagen har du bara ca 1,5 km till stadens centrum med gallerior och butiker. Med bil tar du dit snabbt till flera shoppingcenter i södra Nyköping med all tänkbar service.

I stadskärnan finns många möjligheter till aktivitet och nöje -  Culturum med både konsertsalar och stadsbibliotek, Rosvalla Arena med flertalet idrottsanläggningar, Nyköpings teater och många arrangemang, speciellt på sommaren då även hamnen lever upp med restauranger och hantverksbutiker längs kajen.

 

 

 

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Malmbryggshagen BRF
  • Malmbryggshagen BRF
  • Malmbryggshagen BRF
  • Malmbryggshagen BRF
  • Malmbryggshagen BRF
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen