Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Radhus, Mariefred

Nygatan

Planeras
I hjärtat av Mariefred planerar vi nu för sex nya stadsradhus. Här får du ett enkelt boende där du kan gå rätt ut genom dörren och rakt ut på stan. Samtidigt har du härlig natur och sköna dopp endast några minuter bort.

 

De sex stadsradhusen ligger ett stenkast från stadens centrum med många små butiker, restauranger och caféer. En kort promenad bort finner du träningsanläggning, hamn, skola och service. 

Vi är i ett tidigt skede i projektet men anmäl ditt intresse så får du information om t.ex förändringar i projektets gång samt möjlighet att boka en bostad innan allmän säljstart.

Kontakt
170426_Kai_Kokko.jpg
Kai Johansson
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 08-555 542 86

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Strängnäs
Boendetyp
Radhus
Antal
6
Byggstart
Prel. Q4 2019
Säljstart
Prel. Q1 2019
Inflyttning
Prel. Q4 2020
Om Mariefred
Bra pendlingsläge

Storstaden är lättillgänglig med både tåg och bil. Pendlingsmöjligheterna är goda. Till centrala Stockholm åker du med tåg på drygt en halvtimme, men också Södertälje, Eskilstuna och Västerås ligger inom dagligt pendelavstånd.

En pärla vid mälaren

Kom till Mariefred! Här kan du leva med naturen inpå knuten, vandra, paddla kanot, cykla och spela golf. Upplev historiens vingslag i den levande stadskärnan som även har charmiga butiker och matställen. Det bästa av allt är att du bor ett stenkast från allt detta och all tänkbar service! Välkommen!

 

 

 

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Mariefred Nygatan
  • Mariefred Nygatan
  • Mariefred Nygatan
  • Mariefred Nygatan
  • Mariefred Nygatan
  • Mariefred Nygatan
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen