Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Radhus, Mariefred

Nygatan

3 bostäder
kvar
I hjärtat av Mariefred planerar vi nu för sex nya stadsradhus. Här får du ett enkelt boende där du kan gå rätt ut genom dörren och rakt ut på stan. Samtidigt har du härlig natur och sköna dopp endast några minuter bort.

 

De sex stadsradhusen om 116 + 41 kvm byggda i trä har tre plan varav två är inredda. Det tredje planet om 41 kvm lämnas fritt för köparen att inreda om så önskas. Varför inte ett kontor, TV-rum eller allrum för barnen? Alla hus får en egen innergård med förråd och egen parkering. På plan två finns det möjlighet att som tillval välja mellan två extra planlösningar utöver standardplanlösningen.

Husen ligger ett stenkast från stadens centrum med många små butiker, restauranger och caféer. En kort promenad bort finner du träningsanläggning, hamn, skola och service. På Nygatan får du ett enkelt boende med en liten trädgård och möjlighet för familjen att växa. 

 

Kontakt
Sanna_Magnusson
Sanna Magnusson
Fastighetsmäklare / Franchisetagare, Fastighetsbyrån Strängnäs

Tel:
Mobil: 070-688 63 74
Annika Holmström
Kundansvarig Mälardalen, Derome Mark & Bostad

Tel: 08-55554298

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Strängnäs
Boendetyp
Radhus
Antal
6
Byggstart
Prel. Q3 2019
Säljstart
Prel. Q1-Q2 2019
Inflyttning
Prel. Q2 2020
Om Mariefred
Bra pendlingsläge

Storstaden är lättillgänglig med både tåg och bil. Pendlingsmöjligheterna är goda. Till centrala Stockholm åker du med tåg på drygt en halvtimme, men också Södertälje, Eskilstuna och Västerås ligger inom dagligt pendelavstånd.

En pärla vid mälaren

Kom till Mariefred! Här kan du leva med naturen inpå knuten, vandra, paddla kanot, cykla och spela golf. Upplev historiens vingslag i den levande stadskärnan som även har charmiga butiker och matställen. Det bästa av allt är att du bor ett stenkast från allt detta och all tänkbar service! Välkommen!

 

 

 

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Mariefred Nygatan
  • Mariefred Nygatan
  • Mariefred Nygatan
  • Mariefred Nygatan
  • Mariefred Nygatan
  • Mariefred Nygatan
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen