Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Stadsparken, Mariefred

Brf Blomstergården

Slutsålt

Den andra etappen i Stadsparken, Brf Blomstergården består av 30 lägenheter i olika storlekar och är ritade av den kände Mariefredsarkitekten Kjell Forshed. Här finns lägenheter i storlekar från 1-4 rok om 41-90 kvm i tre våningar.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Strängnäs
Antal
30
Storlek
1-4 rok
Byggstart
Sommar 2014
Inflyttning
Från dec 2014
Om Stadsparken, Mariefred
Det lilla extra

På gården ligger parkering och faluröda uthus med carport och garage. Varje lägenhet har ett eget förråd utanför sin dörr. En snickarverkstad finns belägen på gården där du kan dra dig tillbaka och snickra, måla eller pyssla - ett fantastiskt utrymme att umgås och jobba utan att stöka ner hemmet.

Bekymmersfritt boende

I Brf Blomstergården erbjuds ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Slipp underhåll av stora gräsmattor och fasader och njut istället bland solstolar och blomster på terrassen!

Både utvändigt och invändigt finns inslag av modern arkitektur och nya material. Husen har en gedigen konstruktion och ett klimatskal och energiåtervinningssystem som ger låga driftskostnader.

Ett stenkast från torget och med promenadavstånd till det mesta ligger Stadsparken. Här växer den charmiga, lågbyggda trästaden vidare. I Stadsparken finns förutsättningar för ett skönt liv på bekvämt pendlingsavstånd till centrala Stockholm.

De mysiga trädgårdarna är en perfekt oas där barn kan springa fritt. När hela området är färdigt kommer det att finnas närmare 300 bostäder i den grönskande, genuina stadsdelen. Både villor, bostadsrätter och hyresrätter kommer att erbjudas i området.

Hyresrätter
Är du intresserad av hyresrätter, kontakta Derome Förvaltning för mer information. www.deromeforvaltning.se/

Bilder
  • Brf Blomstergården
  • Brf Blomstergården
  • Brf Blomstergården
  • Brf Blomstergården
  • Brf Blomstergården
  • Brf Blomstergården
Bostadstyper och prislista

Ljusa och välplanerade bostadsrätter om 42 - 126 kvm
Väljer du att bo längst ner får du en härlig uteplats. På våningen ovanför erbjuds breda entréterrasser, där både uteplatser och entréer ryms. Längst upp finns mysiga vindslägenheter med stora kupor och takfönster. Alla lägenheter är i ett plan och hiss finns i de byggnader som har mer än två plan.
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen