Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Stadsparken, Mariefred

Brf Magnolialunden 1

Slutsålt
I Stadsparken uppför vi nu Brf Magnolialunden som består av 8 lägenheter i samma charmiga stil som Brf Blomstergården. De fyra husen är byggda i två plan och har, likt övriga hus i Stadsparken, fått sin inspiration från Mariefreds charmiga och pittoreska träbebyggelse.

 

De har ett klassiskt utseende med målade träfasader i olika kulörer och tegelklädda sadeltak. Husen ligger runt en gemensam grönskande innergård där du kan samla grannar, vänner och bekanta för en trevlig fika i solskenet.

Du väljer bland lägenheter om 1,5-4 rok och 43-89 m2 – utformade för att få rikligt med ljus och rymd. Ut mot småstadsgatorna ligger vardagsrum och kök i öppen planlösning som också bildar den självklara umgängesytan, medan sovrummen är vända in mot den lugna innergården.

Samtliga lägenheter har en terrass kopplad till sin entré och några av dem har ytterligare en uteplats på baksidan. Många av lägenheterna på plan två har dessutom fransk balkong. Till varje lägenhet hör ett eget förråd.

Vi bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i våra hus – väggar, golv, tak och fönster – bidrar till en låg energiförbrukning. Bra för både plånbok och miljö! Tillsammans skapar vi boende för en hållbar framtid.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Strängnäs
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
8
Storlek
65-92 kvm
Byggstart
sommar 2016
Säljstart
Slutsålt
Inflyttning
Påbörjad
Om Stadsparken, Mariefred
Traditionell småstadskänsla

Bostäderna i brf Magnolialunden är alla byggda med tanke på att passa in i den traditionella och gamla miljö som finns i närliggande Mariefreds stadskärna. Njut av den lyxiga småstadskänslan där det är nära till allt, både all service som behövs, natur och storstad!

Bekymmersfritt boende

I Brf Magnolialunden erbjuds ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Slipp underhåll av stora gräsmattor och fasader och njut istället bland solstolar och blomster på terrassen!

Både utvändigt och invändigt finns inslag av modern arkitektur och nya material. Husen är ritade av den kände Mariefredsarkitekten Kjell Forshed och har en gedigen konstruktion och ett klimatskal och energiåtervinningssystem som ger låga driftskostnader.

Ett stenkast från torget och med promenadavstånd till det mesta ligger Stadsparken. Här växer den charmiga, lågbyggda trästaden vidare. I Stadsparken finns förutsättningar för ett skönt liv på bekvämt pendlingsavstånd till centrala Stockholm.

De mysiga trädgårdarna är en perfekt oas där barn kan springa fritt. När hela området är färdigt kommer det att finnas närmare 300 bostäder i den grönskande, genuina stadsdelen. Både villor, bostadsrätter och hyresrätter kommer att erbjudas i området.

Hyresrätter
Är du intresserad av hyresrätter, kontakta Derome Förvaltning för mer information. www.deromeforvaltning.se/

Bilder
  • Brf Magnolialunden 1
  • Brf Magnolialunden 1
  • Brf Magnolialunden 1
  • Brf Magnolialunden 1
  • Brf Magnolialunden 1
  • Brf Magnolialunden 1
Bostadstyper och prislista

Lägenhet A11 och A12

4 rok om 923 kvm
En mycket trevlig och mysig lägenhet med stora utrymmen. Här finns Två sovrum och ett vardagsrum i öppen planlösning med köket. Här finns också en "veranda" med mycket ljusinsläpp, som passar bra som vinterträdgård eller lek/ läshörna.
Läs mer nedan.

Lägenhet A12 och A22

En mysig trerummare med allt man behöver! Läs mer nedan.

Lägenhet A13 och A23

En mysig trerummare med allt man behöver! Läs mer nedan.

Lägenhet B11

Lägenhet med radhuskänsla med fyra rum och kök och egen täppa.
Läs mer nedan.

Lägenhet B12

Fyra rum och kök med radhuskänsla och egen täppa!
Läs mer nedan.
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen