Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Mariefred, Strängnäs

Brf Magnolialunden 2

Slutsålt
Nu är hela Brf Magnolialunden i Mariefred uppförd och inflyttad. Denna etappen bestod av 24 lägenheter i samma stil som Brf Blomstergården. Bostadsrätterna som är fördelade på fyra huskroppar, består av 1,5-4 rum och kök om 43-89 kvm.


I Brf Magnolialunden erbjuder vi ett bekvämt och bekymmersfritt boende. 

De fyra husen är byggda i två plan och har, likt övriga hus i Stadsparken, fått sin inspiration från Mariefreds charmiga och pittoreska träbebyggelse. De har ett klassiskt utseende med målade träfasader i olika kulörer och tegelklädda sadeltak.

 Samtliga lägenheter har en terrass kopplad till sin entré och några av dem har ytterligare en uteplats på baksidan. Många av lägenheterna på plan två har dessutom fransk balkong. Till varje lägenhet hör ett eget förråd.

Vi bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i våra hus – väggar, golv, tak och fönster – bidrar till en låg energiförbrukning. Bra för både plånbok och miljö! Tillsammans skapar vi boende för en hållbar framtid.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Strängnäs
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
24
Storlek
43-89 kvm
Säljstart
Slutsålt
Om Mariefred, Strängnäs
Småstad med känsla

I Brf Magnolialunden bor du både bekvämt och med den där sköna småstadskänslan där gemenskap inpå knuten ger en extra dimension och trygghet i livet. I direkt anslutning till husen och innergården ligger parkering och faluröda uthus med carport. Varje lägenhet har ett eget förråd utanför sin dörr och på innergården finns flera uteplatser där man kan umgås över en kopp kaffe i solskenet. Välkommen!

En pärla vid Mälaren

Kom till Mariefred! Här kan du leva med naturen inpå knuten, vandra, paddla kanot, cykla och spela golf. Upplev historiens vingslag i den levande stadskärnan som även har charmiga butiker och matställen. Det bästa av allt är att du bor ett stenkast från allt detta och all tänkbar service! Välkommen!

Ett stenkast från torget och med promenadavstånd till det mesta ligger Stadsparken. Här växer den charmiga, lågbyggda trästaden vidare. I Stadsparken finns förutsättningar för ett skönt liv på bekvämt pendlingsavstånd till centrala Stockholm.

De mysiga trädgårdarna är en perfekt oas där barn kan springa fritt. När hela området är färdigt kommer det att finnas närmare 300 bostäder i den grönskande, genuina stadsdelen. Både villor, bostadsrätter och hyresrätter kommer att erbjudas i området.

Hyresrätter
Är du intresserad av hyresrätter, kontakta Derome Förvaltning för mer information. www.deromeforvaltning.se/

Bilder
  • Brf Magnolialunden 2
  • Brf Magnolialunden 2
  • Brf Magnolialunden 2
  • Brf Magnolialunden 2
  • Brf Magnolialunden 2
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen