Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Stadsvillor, Stadsparken, Mariefred

Kv. Örtagården

2 bostäder
kvar
I populära Stadsparken fortsätter vi bygga mer Mariefred i Mariefred! Kvarteret Örtagården består av tio stadsvillor i sex olika utföranden som på ett intressant och smakfullt sätt kombinerar gammalt och nytt.

 

Alla sex hustyperna i kvarteret är byggda i trä och har försetts med gammaldags detaljer, men både invändigt och utvändigt finns inslag av modern arkitektur och nya material. Husen har samma gedigna konstruktion och energiåtervinningssystem som föregående villaområden i Stadsparken har - kvarteret Trädängen samt kvarteret Roshaga.

De 10 stadshusen kommer placeras i direkt anslutning till kvarteret Roshaga. Stadsvillorna byggs söder om kvarteret mot slottet och parhusen placeras till öster om Roshaga och får en fin utsikt över slottet och den centrala parken som kommunen planerar.

Här bor du mycket nära Mariefreds charmiga stadskärna med Gripsholms Slott en kort promenad bort! Välkommen till Mariefred!

 

Kontakt
stefan_hilmersson-140x200.jpg
Stefan Hilmersson
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel:
Mobil: 070-7727338

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Strängnäs
Boendetyp
Villor & Radhus
Antal
10
Storlek
88-148 kvm
Byggstart
Höst 2017
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Prel. höst-vinter 2019
Adress
Munkhagstorget, Mariefred
Om Stadsparken, Mariefred
Traditionell småstadskänsla

Bostäderna i kvarteret Örtagården är alla byggda med tanke på att passa in i den traditionella och gamla miljö som finns i närliggande Mariefreds stadskärna. Njut av den lyxiga småstadskänslan där det är nära till allt, både all service som behövs, natur och storstad!

Nära till allt

Stadsparken i Mariefred ligger nära till det mesta. Med sitt centrala läge finns här det mesta du behöver i form av handel, skola, service och träningsanläggning på en kort promenads avstånd. Storstaden är samtidigt lättillgänglig med både tåg och bil. Pendlingsmöjligheterna är goda. Till centrala Stockholm åker du med tåg på drygt en halvtimme, men också Södertälje, Eskilstuna och Västerås ligger inom dagligt pendlingsavstånd.

Ett stenkast från torget och med promenadavstånd till det mesta ligger Stadsparken. Här växer den charmiga, lågbyggda trästaden vidare. I Stadsparken finns förutsättningar för ett skönt liv på bekvämt pendlingsavstånd till centrala Stockholm.

De mysiga trädgårdarna är en perfekt oas där barn kan springa fritt. När hela området är färdigt kommer det att finnas närmare 300 bostäder i den grönskande, genuina stadsdelen. Både villor, bostadsrätter och hyresrätter kommer att erbjudas i området.

Hyresrätter
Är du intresserad av hyresrätter, kontakta Derome Förvaltning för mer information. www.deromeforvaltning.se/

Bilder
  • Kvarteret Örtagården
  • Kvarteret Örtagården
  • Kvarteret Örtagården
  • Kvarteret Örtagården
  • Kvarteret Örtagården
  • Kvarteret Örtagården
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen