Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Stadsvillor, Mariefred

Kv. Roshaga

Slutsålt
Välkommen till kvarteret Roshaga i charmiga Mariefred! Vi erbjuder här 16 nya stadsvillor om 88-149 kvm som på ett intressant och smakfullt sätt kombinerar gammalt och nytt.

 

Alla hustyper i kvarteret är byggda i trä och har försetts med gammaldags detaljer men både invändigt och utvändigt finns inslag av modern arkitektur och nya material. Husen har samma gedigna konstruktion och energiåtervinningssystem som det påbörjade kvarteret Trädängen i Stadsparken har.

Klimatsmart boende, helt enkelt!

Kontakt
susanne_christianson
Susanne Christianson
Fastighetsmäklare, Classic Home

Tel: 0701-49 85 49

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Strängnäs
Boendetyp
Villor
Antal
16
Storlek
88-148 kvm
Byggstart
Påbörjat höst 2016
Säljstart
Försäljning pågår
Om Mariefred
Nära till allt

Stadsparken i Mariefred ligger nära till det mesta. Med sitt centrala läge finns här det mesta du behöver i form av handel, skola, service och träningsanläggning på en kort promenads avstånd. Storstaden är samtidigt lättillgänglig med både tåg och bil. Pendlingsmöjligheterna är goda. Till centrala Stockholm åker du med tåg på drygt en halvtimme, men också Södertälje, Eskilstuna och Västerås ligger inom dagligt pendlingsavstånd.

Mitt i Mariefred

Ett stenkast från torget finner du Stadsparken. Här växer den charmiga, lågbyggda trästaden vidare. Med sina små gator och gränder, låga trähus och insynsskyddade trädgårdar, är Stadsparken en utveckling av Mariefreds befintliga stadskärna. Kvarteret Roshagas placering i området ser du på områdeskartan du kan öppna upp under länkar här ovan.

Ett stenkast från torget och med promenadavstånd till det mesta ligger Stadsparken. Här växer den charmiga, lågbyggda trästaden vidare. I Stadsparken finns förutsättningar för ett skönt liv på bekvämt pendlingsavstånd till centrala Stockholm.

De mysiga trädgårdarna är en perfekt oas där barn kan springa fritt. När hela området är färdigt kommer det att finnas närmare 300 bostäder i den grönskande, genuina stadsdelen. Både villor, bostadsrätter och hyresrätter kommer att erbjudas i området.

Hyresrätter
Är du intresserad av hyresrätter, kontakta Derome Förvaltning för mer information. www.deromeforvaltning.se/

Bilder
  • Kv. Roshaga
  • Kv. Roshaga
  • Kv. Roshaga
  • Kv. Roshaga
  • Kv. Roshaga
  • Kv. Roshaga
Bostadstyper och prislista

Villa Rosa - Hus 24, 28, 29 och 30

Villa Rosa är ett generöst 2-planshus på 148 kvm som ligger med sin ena långsida mot gatan. Genom en överbyggd carport/entré med träport, tar du dig till husets entré och trädgård som även har separat utgång till grönområdet resp gångvägen bakom huset. Läs mer nedan.

Villa Rosa, Hus 25 och 26

Villa Rosa är ett generöst 2-planshus på 148 kvm som ligger med sin ena långsida mot gatan. Genom en överbyggd carport/entré med träport, tar du dig till husets entré och trädgård som även har separat utgång till grönområdet bakom huset. Hus 25 och 26 har en spegelvänd planlösning mot övriga villor i hustypen. Läs mer nedan.

Villa Flora, Hus 27

Villa Flora, ett tvåplanshus på 129 kvm, ligger med ena långsidan mot gatan. Genom en tät träport längre bort i trädgården, parkerar du din bil och tar dig genom trädgården till husets entré. Detta hus ligger i kvarterets västra sida med full sol från morgon till kväll. Läs mer nedan.

Villa Flora, Hus 33 och 38

Villa Flora, ett tvåplanshus på 129 kvm, ligger med ena långsidan mot gatan. Genom en tät träport, tar du dig till husets entré och trädgård som på baksidan även har en separat utgång till lekplatsen och gångvägen som går igenom området. Läs mer nedan.

Villa Iris - Hus 31 och 32

Tvåplansvillan Villa Iris på 129 kvm och 5 rum & kök, ligger med ena gaveln mot gatan. Genom en tät träport, tar du dig till husets entré och trädgård. Hus 31 och 32 ligger tillsammans mitt i kvarteret och har på baksidan även en separat utgång i trädgården till lekplats och gångvägen som går igenom området. Läs mer nedan.

Villa Iris - Hus 35, 36 och 37

Tvåplansvillan Villa Iris på 129 kvm och 5 rum & kök, ligger med ena gaveln mot gatan. Genom en tät träport, tar du dig till husets entré och trädgård. Dessa hus ligger mitt i kvarteret och har på baksidan även en separat utgång i trädgården till gångvägen som går igenom området. Läs mer nedan.

Villa Malva - Hus 35 och 39

Villa Malva är en enplansvilla på 88 kvm och 2-3 rum & kök, ligger med ena gaveln mot gatan och har en låg tillbyggnad på baksidan. Genom en tät träport, tar du dig till husets entré och trädgård som på baksidan även har en separat utgång till gångvägen som går igenom området. Läs mer nedan.
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen