Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Mariefred

Villa Malva 39

Villa Malva är en enplansvilla på 88 kvm och 2-3 rum & kök, ligger med ena gaveln mot gatan och har en låg tillbyggnad på baksidan. Genom en tät träport, tar du dig till husets entré och trädgård som på baksidan även har en separat utgång till gångvägen som går igenom området. Läs mer nedan.

Husets entré ligger på ena långsidan innanför träporten, är rymlig och har möjligheter att inredas med mer förvaringsutrymmen innanför dörren.

Rakt fram över hallgången ligger bottenvåningens kombinerade wc/dusch och tvättstuga. Åt vänster i hallgången finns husets naturliga umgängesyta - ett ljust vardagsrum i vinkel med altandörr ut till terrass och trädgård och fönster i flera olika riktningar. Vardagsrummet går också att dela av för att skapa en extra del - en separat matplats, ett bibliotek eller varför inte ett kontor?

I husets tillbyggnad och vardagsrummets förlängning finns bostadens enda sovrum, med gott om ljusinsläpp och dubbeldörrar ut mot trädgården.

Husets generösa kök ligger i husets gavel som vänd mot gatan. Här finns gott om plats för måltider och annat man vill göra tillsammans. Även här kan man med fördel dela av utrymmet med skjutdörrar för att skapa ytterligare en avskild yta i bostaden.

I borte änden av trädgården finns ett förråd och utgång till en promenadväg som går genom området.

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material som ingår

Rum:
Parkettgolv. Klinker i badrum och WC. Målade gipsväggar och vitmålad träpanel i tak. Kakel i badrum och WC.

Kök:
Vit modern köksinredning. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Klädvård:
Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva i laminat över.

Övrigt:
Energieffektiv ventilation med återvinning via FTX-aggregat. Fjärrvärme. Vattenburen golvvärme på entréplan (radiatorer på övervåning). Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
2-3 rum & kök
Boarea
88 kvm
Tomtarea
ca 225 kvm
Nummer
39
Boendetyp
Villa Malva
Kontakt
susanne_christianson susanne_christianson
Susanne Christianson
Fastighetsmäklare, Classic Home

Tel: 0701-49 85 49
Bilder
  • Villa Malva 39
Bostadstyper och prislista
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen

Vi vill bli bättre

Hej! Vi skall bygga en ny webbsida och behöver din hjälp för att bli bättre.
Svara gärna på denna korta anonyma undersökning. Tack på förhand.

Gå till enkät