Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Stadsvillor, Stadsparken, Mariefred

Trädängen

Slutsålt

Den allra första delen av Stadsparken består av 23 stycken stadsvillor och parhus i två plan, fördelat på två etapper.

Trädängens etapp 1 & 2 är slutsålt, men försäljningen fortsätter av både bostadsrätter och stadsvillor. Besök stadsdelssidan för Stadsparken för att hitta fler projekt i samma område.

På ett intressant och smakfullt sätt möts gammalt och nytt i Stadsparken. Alla husen i kvarteren är byggda i trä och har försetts med detaljer som minner om en svunnen tid. Både utvändigt och invändigt finns också inslag av modern arkitektur och nya material. Husen har en gedigen konstruktion och ett klimatskal och energiåtervinningssystem som ger låga driftskostnader. 

Välkommen till ännu mer Mariefred, mitt i Mariefred! 

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Strängnäs
Antal
23
Storlek
129-148 kvm
Inflyttning
Slutförd
Om Stadsparken, Mariefred
Centralt läge

Stadsparken i Mariefred ligger nära till det mesta. Med sitt centrala läge finns här det mesta du behöver i form av handel, skola, service och träningsanläggning på en kort promenads avstånd. Storstaden är samtidigt lättillgänglig med både tåg och bil. Pendlingsmöjligheterna är goda. Till centrala Stockholm åker du med tåg på drygt en halvtimme, men också Södertälje, Eskilstuna och Västerås ligger inom dagligt pendlingsavstånd.

Mitt i Mariefred

Ett stenkast från torget finner du Stadsparken. Här växer den charmiga, lågbyggda trästaden vidare. Med sina små gator och gränder, låga trähus och insynsskyddade trädgårdar, är Stadsparken en utveckling av Mariefreds befintliga stadskärna. 

 

Ett stenkast från torget och med promenadavstånd till det mesta ligger Stadsparken. Här växer den charmiga, lågbyggda trästaden vidare. I Stadsparken finns förutsättningar för ett skönt liv på bekvämt pendlingsavstånd till centrala Stockholm.

De mysiga trädgårdarna är en perfekt oas där barn kan springa fritt. När hela området är färdigt kommer det att finnas närmare 300 bostäder i den grönskande, genuina stadsdelen. Både villor, bostadsrätter och hyresrätter kommer att erbjudas i området.

Hyresrätter
Är du intresserad av hyresrätter, kontakta Derome Förvaltning för mer information. www.deromeforvaltning.se/

Bilder
  • Trädängen, Mariefred
  • Trädängen, Mariefred
  • Trädängen, Mariefred
  • Trädängen, Mariefred
  • Trädängen, Mariefred
  • Trädängen, Mariefred
Bostadstyper och prislista

Villa Linden

2-plansvilla om 129 kvm
Denna hustyp är vänd med gaveln mot gatan. Entrén sker via den lilla gränd som leder förbi huset in mot trädgården. Villa Linden har en planlösning där köket vetter mot gatan och vardagsrummet mot gården. Stora fönsterpartier från golv till tak i vardagsrummets ena del ger en härlig uterumskänsla. Möjligheten finns att dela av rummet för att få ett extra sovrum i huset. På övre våningen finns plats för fyra sovrum.

Villa Boken

2-plansvilla om 129 kvm
Villa Bokens ena gavel är alltid vänd mot gatan. Entrén sker via den lilla gränd som leder förbi huset in mot trädgården. Köket vetter mot gatan och vardagsrummet mot gården. Liksom Villa Linden har detta hus ett vardagsrum i vinkel, vilket skapar möjlighet att dela av rummet för att få ett extra sovrum eller kontor. Stora fönster ger ett frikostigt ljusinsläpp.

Villa Lönnen

2-plansvilla om 129 kvm
Villa Lönnen är vänd med långsidan mot gatan. Entrédörren ligger på trädgårdssidan. På nedre plan finns kök och vardagsrum samt en kombinerad WC/tvättstuga. I köket finns gott om plats för matbord och rejäla arbetsytor. Det långsmala vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer soffgruppen såväl som ateljén eller arbetshörnan.

Villa Kastanjen

2-plansvilla om 129-148 kvm
Denna hustyp ger den rymligaste bostaden tack vare sitt överbyggda lider. Byggnaden är vänd med långsidan mot gatan och entrén sker från trädgården. Liksom Villa Lönnen har detta hus ett rymligt kök och ett avlångt vardagsrum med sammanhängande väggpartier som gör det enkelt att möblera.
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen