Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Villor, Trosa

Kv. Furulund

Slutsålt
I Trosa och området Hagaberg har vi, i den första etappen, uppfört 11 nyckelfärdiga villor - kvarteret Furulund, som består av både en- och tvåplanshus i olika utföranden. Här bor man i en kuststadsidyll med närhet till natur och vacker skärgård.

 

På cykelavstånd når man både å-promenaden, hamnen och Trosa centrum där du finner det mesta. Hela området Hagaberg präglas också av mycket härlig natur med ängsmark och skogspartier.

I vår andra etapp i området planerar vi nu att uppföra 16 villor i 1 samt 1 1/2 plan. Besök kvarteret Furulund etapp 2 för mer information. 

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Trosa
Boendetyp
Villor
Antal
11
Storlek
126 - 160 kvm
Byggstart
vinter 2016/2017
Säljstart
Slutsålt
Inflyttning
från höst 2017
Adress
Hagabergsvägen
Om Trosa
En småstadsidyll

Den sörmländska landsbygden möter havet i en pittoresk småstadsidyll med framåtanda och ett brinnande entreprenörskap.

Kvarteret ligger en kort promenad från Trosaån och den historiska träbebyggelsen som karaktäriserar staden. Restauranger och en uppsjö av butiker lockar såväl besökare som lokalbefolkningen.
 

Nära till allt

Kvarteret Furulund i Hagaberg ligger familjevänligt med tre förskolor inom promenadavstånd liksom grundskola och vårdcentral. Väl utbyggda gång- och cykelvägar och handel vid Trosaporten underlättar i vardagen.

Närheten till Stockholm präglar staden dit många arbetspendlar antingen via E4:an som passerar genom kommunen, tåget eller direktlinjen Trosabussen.

 

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Trosa Hagaberg
  • Trosa Hagaberg
  • Trosa Hagaberg
  • Trosa Hagaberg
  • Trosa Hagaberg
  • Trosa Hagaberg
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen