Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Villor, Trosa

Kv. Furulund, etapp 2

10 bostäder
kvar
Vår andra etapp av kvarteret Furulund planerar vi att uppföra 16 nyckefärdiga villor. Här bor du i en kuststadsidyll med närhet till natur och vacker skärgård.

 

På cykelavstånd når du både å-promenaden, hamnen och Trosa centrum där du finner det mesta. Hela området Hagaberg präglas också av mycket härlig natur med ängsmark och skogspartier.

Vi samarbetar med vårt systerbolag, A-hus som kommer att bygga våra fina villor även i detta kvarteret. Våra tre villor kommer från A-hus favorit-hem sortiment. Favorithemmen har de populäraste planlösningarna och väl genomtänkta materialval.

Enplansvillor

Vi har tolv enplansvillor att erbjuda i denna etappen. Villorna består av två olika hustyper om 126 och 138 kvm boyta.

1.5 plansvilla

Sist men inte minst har vi fyra stycken 1.5 plansvillor. En lite större villa med en boyta på 156 kvm.

Kommande visningar
30 sep
11-11.30

Välkommen på tomtvisning i Hagaberg, Trosa.

I den andra etappen av kvarteret Furulund planerar vi för 16 nyckelfärdiga villor. På tomtvisningen den 30/9 finns vår mäklare Karin Esberg och kundansvariga Annika Holmström på plats för att svara på era frågor om området och husen. 

 

 


Vägbeskrivning
Kontakt
Karin_Esberg-140
Karin Esberg
Fastighetsmäklare, Skandiamäklarna

Tel: 070-428 42 84

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Trosa
Boendetyp
Villor
Antal
16
Storlek
126 - 159 kvm
Byggstart
Prel. Q3 2018
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Prel. vår 2019
Om Trosa
En småstadsidyll

Den sörmländska landsbygden möter havet i en pittoresk småstadsidyll med framåtanda och ett brinnande entreprenörskap.

Kvarteret ligger en kort promenad från Trosaån och den historiska träbebyggelsen som karaktäriserar staden. Restauranger och en uppsjö av butiker lockar såväl besökare som lokalbefolkningen.
 

Nära till allt

Kvarteret Furulund i Hagaberg ligger familjevänligt med tre förskolor inom promenadavstånd liksom grundskola och vårdcentral. Väl utbyggda gång- och cykelvägar och handel vid Trosaporten underlättar i vardagen.

Närheten till Stockholm präglar staden dit många arbetspendlar antingen via E4:an som passerar genom kommunen, tåget eller direktlinjen Trosabussen.

 

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Trosa Hagaberg et. 2
  • Trosa Hagaberg et. 2
  • Trosa Hagaberg et. 2
  • Trosa Hagaberg et. 2
  • Trosa Hagaberg et. 2
  • Trosa Hagaberg et. 2
Bostadstyper och prislista

Villa Kobbskär Hus 16

Enplansvilla om 126 kvm i New England stil med veranda och öppna sällskapsytor.
Villa Kobbskär karaktäriseras av sina stora helglasade fönster som släpper in både ljuset och trädgården i huset. Läs mer nedan.

Villa Solbacka hus 2-5

Enplansvilla om 126 kvm i New England stil med veranda och öppna sällskapsytor.
Villa Solbacka är ett hemtrevligt och mysigt hus i 1 1/2 plan om 159 kvm med hela sex sovrum, ett allrum, samt stor öppen planlösning för kök och vardagsrum.

Villa Kobbskär Hus 9, 11, 13, 14

Enplansvilla om 126 kvm i New England stil med veranda och öppna sällskapsytor.
Villa Kobbskär karaktäriseras av sina stora helglasade fönster som släpper in både ljuset och trädgården i huset. Läs mer nedan.
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen

Vi vill bli bättre

Hej! Vi skall bygga en ny webbsida och behöver din hjälp för att bli bättre.
Svara gärna på denna korta anonyma undersökning. Tack på förhand.

Gå till enkät