Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Trosa

Villa Kobbskär, nr 11

Villa Kobbskär karaktäriseras av sina stora helglasade fönster som släpper in både ljuset och trädgården i huset. Läs mer nedan.

 

Redan innan du klivit in genom entrén möts du av en välkomnande veranda där det finns plats för både hänggunga och blomkrukor. Förutom denna mysfaktor, så får du vid regn och rusk en skyddad entré.

En stor öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum med ryggåstak skapar en stor och ljus yta som blir den självklara platsen för umgänge i huset. Groventrén är placerad vid garaget och ligger med direktingång till köket vilket underlättar när tunga matkassar ska bäras in.

Sovrummen har en naturlig avskild plats i huset där master sovrummet ligger extra inbäddat med sitt privata WC och klädkammare som effektivt stoppar ljudet från vardasgrummet. Här finns även en avskilt allrum - där barnen eller barnbarnen kan umgås i lugn och ro.

Villa Kobbskär passar utmärkt till dem som inte vill ha ett stort hus att ta hand om och där umgänge, enkelhet och trivsel står högt  på önskelistan.

Om du vill väljer du till carport eller garage till dit hus.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår Egna Val-broschyr presenteras tillvalen i sin helhet och det är också här du gör dina slutgiltiga tillval. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.

Inredning och material som ingår

Rum:
Ekparkett. Målade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök:
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Klädvård:
Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt:
En frånluftsvärmepump sköter uppvärmning, ventilation och varmvatten. Vattenburen golvvärme. Fastigheten är förberedd för anslutning till Trosa Fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
5 rum & kök
Boarea
126 kvm
Tomtarea
ca 1105 kvm
Nummer
11
Våning
1
Boendetyp
Villa Kobbskär
Inflyttning
Enligt avrop, tidigast Q1 2019
Kontakt
Karin_Esberg-140 Karin_Esberg-140
Karin Esberg
Fastighetsmäklare, Skandiamäklarna

Tel: 070-428 42 84
Bilder
  • Hus 11
  • Hus 11
  • Hus 11
  • Hus 11
  • Hus 11
  • Hus 11
Bostadstyper och prislista
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen