Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Trosa

Villa Solbacka, nr 2

Villa Solbacka är ett hemtrevligt och mysigt hus i 1 1/2 plan om 159 kvm med hela sex sovrum, ett allrum, samt stor öppen planlösning för kök och vardagsrum.

 

På entréplan dominerar husets hjärta - den öppna köks- och vardagsrumsdelen. Här kan du samla hela familjen för långa och trevliga middagar. Med fönster från tre olika håll, blir det ett ljust och härligt utrymme för umgänge.

På entréplan finns även två av sovrummen. Groventrén och tvättstugan är rymlig med tvättmaskin och torktumlare samt städskåp, diskho och bänk.

En trappa upp möts man av familjens mysiga tv-hörna i allrummet där kupan blickar ut över ängen mot Trosa, samt de resterande fyra sovrummen som alla har karaktärsgivande snedtak. Här finns även en väl tilltagen klädkammare och wc med dusch. 

Villa Solbacka är det perfekta familjehuset, där barnen kan dra sig tillbaka på övervåningen med gott om plats för alla.

Om du vill väljer du till carport eller garage till dit hus.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår Egna Val-broschyr presenteras tillvalen i sin helhet och det är också här du gör dina slutgiltiga tillval. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.

Inredning och material som ingår

Rum:
Ekparkett. Målade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök:
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Klädvård:
Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt:
En frånluftsvärmepump sköter uppvärmning, ventilation och varmvatten. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är förberedd för anslutning till Trosa Fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
8 rum 6 kök rum & kök
Boarea
159 kvm
Tomtarea
ca 800 kvm
Nummer
2
Våning
2
Boendetyp
Villa Solbacka
Inflyttning
Enligt avrop, tidigast Q1 2019
Kontakt
Karin_Esberg-140 Karin_Esberg-140
Karin Esberg
Fastighetsmäklare, Skandiamäklarna

Tel: 070-428 42 84
Bilder
  • Hus 2
  • Hus 2
  • Hus 2
  • Hus 2
  • Hus 2
Bostadstyper och prislista
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen