Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Högmora, Huddinge

Brf Skogsgläntan

Slutsålt
I Högmora i Huddinge kommun uppför vi bostadsrätter i parhusformat samt studiohus.

Området ligger vackert inbäddat med bara ett par hundra meter ner till sjön Magelungen och granne med Orlångens naturreservat. Bostadsrätterna kommer uppföras i två olika utföranden, dels som parhus men även ett fåtal studiohus.

Parhus om 129 kvm

Parhusen inrymmer 5 rum och kök samt en rejäl takterrass om ca 60 kvm. På uppfarten finns en privat parkeringsyta.

På bottenplan dominerar en stor öppen ytan som utgör kök och sällskapsdel. Här finns även tvättstuga och badrum. En trappa upp finns 3 sovrum, ett allrum, badrum och en klädkammare.

 

Studiohus om 22 kvm + 5 kvm loft

Studiohusen, som är en mycket populär bostadsform för singelhushåll och studenter, kommer med dess yt-effektiva storlek, få samma möjligheter som parhusen, fast på en mindre yta. Det betyder egen parkeringsplats, trädgård och såklart en uteplats för att njuta av naturen och vädret.

Fördelade på två etapper

Byggnationen i området kommer fördelas i 2 olika etapper, och bilda var sin bostadsrättsförening. Etapp 1 har 20 parhus samt 4 studiohus och ligger runt korsningen av Högmoravägen/ Södervägen. Etapp 2 innehåller 10 parhus och finns något nordväst om etapp 1 på Myrängsvägen och Pistolvägen.

Kontakt
Robert1-sv.jpg
Robert Fogelström
Regionchef Mälardalen, Derome Mark & Bostad

Tel: 08-55 55 42 88

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Huddinge
Boendetyp
Parhus & Studiohus
Antal
10 parhus / 4 studiohus
Storlek
129,5 kvm | 22 kvm + loft
Byggstart
Sommar 2017
Säljstart
Sommar 2018
Inflyttning
Prel. Vår 2019
Adress
Myrängsvägen/ Pistolvägen
Om Högmora, Huddinge
Huddinge kommun

Med bara 20 minuter med bil från Stockholm stad, är det inte konstigt att Huddinge är en så populär kommun. Med sin unika miljö, mångsidiga näringsliv och en stark utveckling är Huddinge den näst största kommunen i länet.

100 000 människor kan inte ha fel!

Orlångens naturreservat

Med Orlångens naturreservat som granne har man aldrig långt till ett varierat landskap. Promenera längs med mysiga grusvägar och stigar eller njut av fågelskådning vid Ågestasjön, Bottnen-Balingsta och Flemingsbergsviken.

Runt gårdarna i området hittar du ett blandat landskap med gammelskog, betesmarker och odlingsmark och centralt i reservatet finns väderkvarnen "Holländaren" som med sin slående utsikt är ett måste att besöka.

Enorma satsningar i området

Högmora är under stadig tillväxt med flertal nybyggda bostadsområden. Den kommunala satsningen är enorm och utbyggnaden av infrastrukturen är mycket positivt för området. I direkt anslutning till kvarteret uppför nu Huddinge Kommun en skola som kommer stå klart samtidigt som det är dags för inflyttning av våra bostäder.

Bilder
  • Högmora
  • Högmora
  • Högmora
  • Högmora
  • Högmora
  • Högmora
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen