Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Täljöhalvön, Österåker

Brf Havsparken

Planeras
Om du drömmer om att bo mitt i naturen och med närhet till havet då är boende på Täljöhalvön något för dig. I den nya stadsdelen Täljö Strandäng planerar vi att bygga bostadsrättslägenheter om 1-4 rum och kök i en fantastisk miljö nära de vackra strandängarna i Täljöviken.

 

Brf Havsparken består av 29 lägenheter om 1-4 rum och kök fördelade på två bostadshus i tre plan med etage. De moderna lägenheterna har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönster som ger mycket ljusinsläpp och utsikt, samt goda förvaringsmöjligheter. Alla lägenheter har en uteplats eller balkong där du kan njuta av omgivningarna och utsikten över Täljöviken.

I varje hus finns tre terrasslägenheter med ett stort allrum och terrass på minst 17 kvm att njuta av. Oavsett vilken lägenhet du väljer får du ljusa och välplanerade kvadratmeter med moderna materialval och där bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskin är standard. 

Mellan husen anläggs en park med stora ytor att umgås på. Här kan du utmana grannarna i trädgårdsspel eller bjuda in vännerna till en grillkväll. Till väster om parken kommer ett härligt orangeri att byggas, perfekt för regniga dagar, eller kyliga kvällar. 

På Täljöhalvön kan du få ett enkelt boende där du kan njuta av naturen, den levande småstadsmiljön och kalla bad vid det kommande kallbadhuset. 

Läs mer om de nya stadsdelarna som byggs på Täljöhalvön: Täljö Strandäng, Näsängen och Kanalstaden på Runöfastigheters hemsida. 

Kontakt
Sadjad_Hussein_140.jpg
Sadjad Hussein
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 08-518 332 58

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Österåker
Boendetyp
Bostadsrätt
Antal
29
Storlek
ca 31-90 kvm
Byggstart
Prel. Q4 2019
Säljstart
Prel. Q2 2019
Inflyttning
Prel. Q3-Q4 2020
Om Täljöhalvön, Österåker
TÄLJÖ STRANDÄNG

I den nya villastaden Täljö Strandäng kommer cirka 360 småhus och lägenheter att byggas med natur, hav och strandpromenad runt hörnet. Målet är att området ska ha en trädgårdsinspirerad och pittoresk miljö med skärgårdskaraktär. En kort promend från Täljö Strandäng finns Kanalstaden med butiker, restauranger, service, caféer och sociala ytor. 

VISIONEN OM TÄLJÖHALVÖN

Visionen för Täljöhalvön är att skapa 7.000 nya bostäder i olika former i de tre nya stadsdelarna Täljö Strandäng, Näsängen och Kanalstaden. Här kommer många människor att bo i en fantastisk stadsmiljö med natur och hav, småstadsliv, strandpromenad och brygga inpå knuten, med samma service som i en storstad. Flyttar du hit, får du en underbar natur, bomiljö och ett rikt fritidsliv, i både vattnet och på land, sommar som vinter.

Skärgårdskommunen nära storstaden

På Täljöhalvön bor du inte långt från Stockholm och resten av världen. Du bor med närhet till Arlanda, Stockholms Universitet och KTH. Det tar dig ca 30 minuter med bil att nå Stockholm city från Åkerberga centrum – tåget tar några minuter extra.

Bilder
  • Par på Strandäng
  • Brf Havsparken, Täljöhalvön
  • Brf Havsparken, Täljöhalvön
  • Brf Havsparken, Täljöhalvön
  • Brf Havsparken, Täljöhalvön
  • Brf Havsparken, Täljöhalvön
  • Brf Havsparken, Täljöhalvön
Par på Strandäng
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen