Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Täljöhalvön, Österåker

Brf Havsparken

Planeras
Om du drömmer om att bo mitt i naturen och med närhet till havet då är boende på Täljöhalvön något för dig. I den nya stadsdelen Täljö Strandäng planerar vi att bygga bostadsrättslägenheter om 1-4 rum och kök i en fantastisk miljö nära de vackra strandängarna i Täljöviken.

 

De två bostadshusen med träfasad rymmer 29 lägenheter, fördelat på tre våningar, alla med egen balkong med utsikt över den nya stadsdelen. Mellan husen anläggs en grönskande park där du kan njuta av solens strålar och spontana möten med dina grannar. 

På Täljöhalvön kan du få ett enkelt boende där du kan njuta av naturen, den levande småstadsmiljön och kalla bad vid kallbadhuset. 

Läs mer om de nya stadsdelarna på Täljöhalvön.

Kontakt
Sadjad_Hussein_140.jpg
Sadjad Hussein
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 08-518 332 58

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Österåker
Boendetyp
Bostadsrätt
Antal
29
Storlek
ca 31-90 kvm
Byggstart
Prel. Q4 2019
Säljstart
Prel. Q2 2019
Inflyttning
Prel. Q3-Q4 2020
Om Täljöhalvön, Österåker
TÄLJÖ STRANDÄNG

I den nya villastaden Täljö Strandäng kommer cirka 360 småhus och lägenheter att byggas med natur, hav och strandpromenad runt hörnet. Målet är att området ska ha en trädgårdsinspirerad och pittoresk miljö med skärgårdskaraktär. En kort promend från Täljö Strandäng finns Kanalstaden med butiker, restauranger, service, caféer och sociala ytor. 

VISIONEN OM TÄLJÖHALVÖN

Visionen för Täljöhalvön är att skapa 7.000 nya bostäder i olika former i de tre nya stadsdelarna Täljö Strandäng, Näsängen och Kanalstaden. Här kommer många människor att bo i en fantastisk stadsmiljö med natur och hav, småstadsliv, strandpromenad och brygga inpå knuten, med samma service som i en storstad. Flyttar du hit, får du en underbar natur, bomiljö och ett rikt fritidsliv, i både vattnet och på land, sommar som vinter.

Skärgårdskommunen nära storstaden

På Täljöhalvön bor du inte långt från Stockholm och resten av världen. Du bor med närhet till Arlanda, Stockholms Universitet och KTH. Det tar dig ca 30 minuter med bil att nå Stockholm city från Åkerberga centrum – tåget tar några minuter extra.

Bilder
  • Par på Strandäng
  • Brf Havsparken, Täljöhalvön
  • Brf Havsparken, Täljöhalvön
  • Brf Havsparken, Täljöhalvön
  • Brf Havsparken, Täljöhalvön
  • Brf Havsparken, Täljöhalvön
  • Brf Havsparken, Täljöhalvön
Par på Strandäng
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen