Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Täljöhalvön, Österåker

Brf Havskanten

1 bostäder
kvar
Med ett oslagbart läge alldeles vid strandlinjen skapas här 10 vackra parvillor i bostadsrättsform. Bostäderna erbjuder en unik sjöutsikt och placering mot Täljöviken och den direkta vattenkontakten är egen i sitt slag. Några fotsteg - och du badar i havet.

 

Här planerar vi för 10 parvillor i bostadsrättsutförande. Alla bostäder får uteplatser och terrasser i soligt sydvästläge, en hög materialstandard och generösa ytor. Skärgårdskänslan infinner sig lätt med stora fönstersättningar i fri vy mot havet. 

Kvarterets närmaste granne - brf Havsutsikten, är ett liknande kvarter med parvillor och uppförs i etapp 2 av vår byggnation i området.

Bostadsområdet ligger vackert inbäddat i landskapet med närbelägna badplatser och vackra ängsmarker som grannar. Fullt serviceutbud och goda kommunikationer finns i närområdet och det är endast en kort bilfärd till Arninge, Österåker och Åkersberga med fina golf- och båtklubbar.  

Brf Havskanten på Täljöhalvön -  det familjevänliga området endast 100 meter från vattnet! 

 

Kontakt
Emil Gerdin
Emil Gerdin
Fastighetsmäklare, Mäklarringen Österåker

Tel: 08-587 609 00
Mobil: 073-977 92 36

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Österåker
Boendetyp
Villor och parvillor
Antal
10
Storlek
123 kvm
Byggstart
Prel. Q3 2018
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Prel. Höst 2019
Adress
Dirhemervägen, Åkersberga
Om Täljöhalvön, Österåker
Skärgårdskommunen Österåker

Att skärgården lockar inflyttare, turister och företagare är inte konstigt. Här finns 1100 öar och kustlinjen är hela 93 mil lång. Under sommaren växer befolkningen till nästan dubbelt så stor genom fritidsboende och besökare.

Flyttar du hit, får du en fantastisk natur, bomiljö och ett rikt fritidsliv, i både vattnet och på land, sommar som vinter.

Stockholms attraktivaste bostadsplats

År 2020 ska Österåker vara länets mest attraktiva skärgårdskommun som flest väljer att flytta till, bo och verka i, starta företag i samt besöka. En skärgårdskommun i världsklass.

Men redan nu är Österåker en eftertraktad skärgårdskommun. Kommunen växer och har idag drygt 43000 invånare.

Närhet till Stockholm

På Täljöhalvön bor du inte långt från Stockholm och resten av världen. Du bor med närhet till Arlanda, Stockholms Universitet och KTH. Det tar dig ca 30 minuter med bil att nå Stockholm city från Åkerberga centrum – tåget tar några minuter extra.

Bilder
  • Bo 100 meter från vattnet i brf havskanten
  • Brf Havskanten, Täljöhalvön
  • Brf Havskanten, Täljöhalvön
  • Brf Havskanten, Täljöhalvön
  • Brf Havskanten, Täljöhalvön
  • Brf Havskanten, Täljöhalvön
  • Brf Havskanten, Täljöhalvön
Bo 100 meter från vattnet i brf havskanten
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen