Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Täljöhalvön, Österåker

Parvilla nr 3A

Kliv ut på terrassen med morgonkaffet i handen och känn den friska brisen av havsluft samtidigt som du ser solens första trevande strålar över Täljöhalvön. De två uteplatserna som pryder vardera våning vetter mot söder och med dess stora glaspartier binds allrum och utemiljön samman till en naturlig förlängning av huset på varma sommardagar.

Den öppna planlösningen mellan kök och allrum på entréplan är den självklara platsen för gemenskap i huset. Här är den södra väggen klädd i glas med skjutdörrar ut till altanen. Möjligheterna att skapa en fantastisk yta för umgänge är stor.

Även om huset är ritat med tanke på den vackra utsikten, finns alla bekvämligheter du behöver i din vardag, tex  ett sovrum på entréplan samt tvättstuga kombinerat med badrum. 

En trappa upp finns tre sovrum samt badrum och ett allrum med utblick ut över terrassen och vidare ut över Täljöviken. Terrassen når du genom det södra sovrummet samt från allrummet.

En carport för bilen är placerad på din uppfart, och fram till entrén är det marksten lagt för ett enkelt underhåll.

Brf Havskanten är ett gediget hantverk, byggt i trä med liggande ljusgrå panel och klassiskt sadeltak klätt med antracitfärgade platta taktegelpannor.

RUMSBESKRIVNING
Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av kök, badrumsinredning, golv och material med hjälp av vår samarbetspartner, Makajo. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår Egna Val-broschyr presenteras tillvalen i sin helhet. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.
 

Inredning och material som ingår:

 
Rum:
Mattlackad 1-stavs ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister samt vita släta tak. Klinker på golvet i entrén. Fristående garderober med vit slät lucka samt spegeldörrar.
 
Kök:
Ljusgrå slät lucka inkl handtag, mjukstängande luckor och lådor, kompositbänkskiva med planlimmad ho, stänkskydd av kakel, blandare med diskmaskinsavstängning, vita vitvaror samt belysning under väggskåp.
 
Bad & WC:
Kommod med tvättställ, blandare, spegelskåp med belysning, högskåp för förvaring, 
duschset med takdusch, badkar, vägghängd wc-stol samt infällda spotlights i tak. Kakel på väggar samt klinker på golv.
 
Klädvård:
Vitmålade väggskåp samt underdel, grå laminatbänk med ho, blandare, tvättmaskin och torktumlare. Klinker på golv. 
 
Övrigt:
Energieffektiv ventilation med återvinning via frånluftsvärmepump som drivs av hushållsel finns i varje bostad. Kallvatten ingår i årsavgiften. Värme och varmvatten ingår inte i årsavgiften. Fastigheten är ansluten till öppen fiber via Telia, abonnemanget ingår inte i årsavgiften. Bostadsrättshavarna har egna abonnemang gällande hushållsel.
RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
4 sovrum/ 6 rum & kök
Boarea
123 kvm
Tomtarea
291 kvm
Nummer
3A
Våning
2
Boendetyp
Parvilla
Inflyttning
Höst 2019
Kontakt
Emil Gerdin Emil Gerdin
Emil Gerdin
Fastighetsmäklare, Mäklarringen Österåker

Tel: 08-587 609 00
Mobil: 073-977 92 36
Bilder
  • Bo 100 meter från vattnet i brf havskanten
  • 3A
  • 3A
  • 3A
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen