Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Täljöhalvön, Österåker

Brf Havsutsikten

1 bostäder
kvar
Med ett oslagbart läge 100 meter från strandlinjen planerar vi att uppföra nya bostadsrätter i form av parvillor. Husen kommer erbjuda en unik sjöutsikt och placering mot Täljöviken och den direkta vattenkontakten är egen i sitt slag. Några fotsteg - och du badar i havet.

 

I brf Havsutsikten planerar vi för ytterliggare 5 parvillor likt föregångaren brf. Havskanten - alla med en fantastisk utsikt.

Alla parvillorna får uteplatser och terrasser i soligt sydvästläge, en uppfart att ställa bilen, samt en hög materialstandard och generösa ytor. Skärgårdskänslan infinner sig lätt med stora fönstersättningar i fri vy mot havet. 

Bostadsområdet ligger vackert inbäddat i landskapet med närbelägna badplatser och vackra ängsmarker som grannar. Fullt serviceutbud och goda kommunikationer finns i närområdet och det är endast en kort bilfärd till Arninge, Österåker och Åkersberga med fina golf- och båtklubbar.  

Brf Havsutsikten på Täljöhalvön -  det familjevänliga området endast 100 meter från vattnet! 

 
Kontakt
Emil Gerdin
Emil Gerdin
Fastighetsmäklare, Mäklarringen Österåker

Tel: 08-587 609 00
Mobil: 073-977 92 36

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Österåker
Boendetyp
Parvilla
Antal
10
Storlek
123 kvm
Byggstart
Prel. Q2 2019
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Prel. Vår 2020
Adress
Dirhemervägen, Åkersberga
Om Täljöhalvön, Österåker
Skärgårdskommunen Österåker

Att skärgården lockar inflyttare, turister och företagare är inte konstigt. Här finns 1100 öar och kustlinjen är hela 93 mil lång. Under sommaren växer befolkningen till nästan dubbelt så stor genom fritidsboende och besökare.

Flyttar du hit, får du en fantastisk natur, bomiljö och ett rikt fritidsliv, i både vattnet och på land, sommar som vinter.

Stockholms attraktivaste bostadsplats

År 2020 ska Österåker vara länets mest attraktiva skärgårdskommun som flest väljer att flytta till, bo och verka i, starta företag i samt besöka. En skärgårdskommun i världsklass.

Men redan nu är Österåker en eftertraktad skärgårdskommun. Kommunen växer och har idag drygt 43000 invånare.

Närhet till Stockholm

I Täljöviken bor du inte långt från Stockholm och resten av världen. Du bor med närhet till Arlanda, Stockholms Universitet och KTH. Det tar dig ca 30 minuter med bil att nå Stockholm city från Åkerberga centrum – tåget tar några minuter extra.

Bilder
  • 3D bild på brf Havsutsikten med terrass, takterrass och trädgård
  • Brf Havsutsikten, Täljöhalvön
  • Brf Havsutsikten, Täljöhalvön
  • Brf Havsutsikten, Täljöhalvön
  • Brf Havsutsikten, Täljöhalvön
  • Brf Havsutsikten, Täljöhalvön
  • Brf Havsutsikten, Täljöhalvön
3D bild på brf Havsutsikten med terrass, takterrass och trädgård
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen