Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Rönninge, Salem

Brf Rönnlyckan

VIP
I Brf Rönnlyckan planerar vi för 18 bostadsrätter om 2-3 rum och kök. Bostadsrätterna är fördelade i tre flerbostadshus om två våningar. Lägenheterna på bottenplan har egen terrass och på plan två finns det loftgång och balkong till alla lägenheter. Varje lägenhet har också en egen odlingslott i anslutning till husen.

 

Just nu pågår VIP-försäljning. Det innebär att inbjudan till vår VIP-säljstart redan har gått ut och att bostäderna släpps till allmän försäljning först efter att VIP-försäljningen är avslutad.

I Rönninge bor du nära naturen samtidigt som det är bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm City som du når på ca 30 minuter. Rönninge har mycket goda förbindelser till både Stockholm och Tumba station där pendeltåg går hela vägen till Stockholm centralstation.

Här bor du i ett tryggt område, en kort promenad från sjöarna Flaten och Uttran. Husen är belägna nära centrum med promenadavstånd till tågstationen. Här hittar du en mysig småstadsbebyggelse med ett flertal skolor och matbutik.

 

Dessa lägenheter erbjuder vi i Brf Rönnlyckan:

2 rum och kök om 41 kvm – 6st
2 rum och kök om 49 kvm – 1st

3 rum och kök om 60 kvm – 2st
3 rum och kök om 64 kvm – 3st
3 rum och kök om 67 kvm – 6st
 

Kontakt
Patrik Alwin
Patrik Alwin
Fastighetsmäklare, Pia Andersson Fastighetsbyrå

Tel: 0709154888
Mobil: 0709154888

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Salem
Boendetyp
Lägenhet (Bostadsrätt)
Antal
18
Storlek
41-67 kvm
Byggstart
Prel feb 2019
Säljstart
Nov 2018
Inflyttning
Prel feb 2020
Om Rönninge, Salem
Ett boende med livskvalitet

Under årets varma dagar är ett dopp i Uttran vid badplatsen Bergviks brygga lockande. Sydost om Rönninge finner du Rönninge friluftsområde där det finns ett belyst motionsspår och en ca 3 km lång natur- och kulturstig, Salems skogsstig. Friluftsområdet är välbesökt av motionärer, friluftsmänniskor och barnfamiljer under hela året. Ett perfekt område för dig som vill njuta av skogspromenader samt svamp- och bärplockning. 

Nyckelfärdiga bostäder

Lägenheterna har hög invändig standard som till exempel kök från Marbodal, badrumsinredning från Svedberg, massiva innerdörrar och mycket mer. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt det kan bli!

Här hittar du en mysig småstadsbebyggelse med ett flertal skolor.

I Rönninge finns en matbutik och annan nödvändig service finns i Salem som endast ligger en kilometer bort. För lite mer butiker finns Tumba Centrum som du tar dig till på ca 10 minuter och 1,5 mil bort ligger Kungens Kurva.

Rönninge har mycket goda kommunikationer och med bil är du inne i Stockholm på 30 minuter. Kollektivtrafiken består av bussar med goda förbindelser till både Stockholm och Tumba station där pendeltåg går hela vägen till Stockholm centralstation.

I Rönninge och Salem finns många föreningar som håller barn och ungdomar aktiva inom idrott, natur och kultur. 

Rönninge är ett lugnt och rofyllt område, omgivet av naturskön miljö med skog och badvänliga sjöar.

Bilder
  • Brf Rönnlyckan, Rönninge
  • Brf Rönnlyckan, Rönninge
  • Brf Rönnlyckan, Rönninge
  • Brf Rönnlyckan, Rönninge
  • Brf Rönnlyckan, Rönninge
  • Brf Rönnlyckan, Rönninge
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen