Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Rönninge, Salem

Brf Rönnlyckan

13 bostäder
kvar
Mitt i Rönninge, med en kort promenad ner till centrum, uppförs tre lågbyggda bostadshus med trädgård, odlingslotter och en mysig gemensam grill- och lekplats. Här hittar du en perfekt oas för att samla grannarna och ställa till med trädgårdsfest under pergolan. Grilla mat och låt barnen leka vid den intilliggande lekplatsen - allt inom synhåll och utan risk för förbipasserande trafik.

 

I Brf Rönnlyckan planerar vi för 18 bostadsrätter om 2-3 rum och kök. Bostadsrätterna är fördelade i tre flerbostadshus om två våningar.

Lägenheterna på bottenplan har egen privat entré i markplan, men föredrar du att bo på plan två når du din entré via loftgång. I Rönnlyckan bor du i en genomgående lägenhet med entrén på den östra långsidan. Lägenheterna på plan två har ett praktiskt loft som nås via en trappa i vardagsrummet. Loftet ger extra utrymme som inte räknas in i lägenhetens boyta. Det är perfekt som sovloft, kryp-in för gäster, eller kanske ett praktiskt förvaringsutrymme? Möjligheterna är många med loftets smarta utformning.

Från köket och vardagsrummet når du din balkong eller terrass i västerläge. Här kan du njuta av eftermiddagssolen ända tills den går ner.

Brf Rönnlyckan ligger i ett tryggt område, en kort promenad från sjöarna Flaten och Uttran. Husen är belägna nära centrum med promenadavstånd till tågstationen.  Här hittar du en mysig småstadsbebyggelse med ett flertal skolor och matbutik.

I Rönninge bor du nära naturen samtidigt som det är bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm City som du når på ca 30 minuter. Rönninge har mycket goda förbindelser till både Stockholm och Tumba station där pendeltåg går hela vägen till Stockholm centralstation.

VR-Visning

VR-Visning
Kontakt
Patrik Alwin
Patrik Alwin
Fastighetsmäklare, Pia Andersson Fastighetsbyrå

Tel: 0709154888
Mobil: 0709154888

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Salem
Boendetyp
Lägenhet (Bostadsrätt)
Antal
18
Storlek
41-67 kvm
Byggstart
Prel Q3 2019
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Prel. Q3 2020
Om Rönninge, Salem
Ett boende med livskvalitet

Under årets varma dagar är ett dopp i Uttran vid badplatsen Bergviks brygga lockande. Sydost om Rönninge finner du Rönninge friluftsområde där det finns ett belyst motionsspår och en ca 3 km lång natur- och kulturstig, Salems skogsstig. Friluftsområdet är välbesökt av motionärer, friluftsmänniskor och barnfamiljer under hela året. Ett perfekt område för dig som vill njuta av skogspromenader samt svamp- och bärplockning. 

Nyckelfärdiga bostäder

Lägenheterna har hög invändig standard som till exempel kök från Marbodal, badrumsinredning från Svedberg, massiva innerdörrar och mycket mer. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt det kan bli!

Här hittar du en mysig småstadsbebyggelse med ett flertal skolor.

I Rönninge finns en matbutik och annan nödvändig service finns i Salem som endast ligger en kilometer bort. För lite mer butiker finns Tumba Centrum som du tar dig till på ca 10 minuter och 1,5 mil bort ligger Kungens Kurva.

Rönninge har mycket goda kommunikationer och med bil är du inne i Stockholm på 30 minuter. Kollektivtrafiken består av bussar med goda förbindelser till både Stockholm och Tumba station där pendeltåg går hela vägen till Stockholm centralstation.

I Rönninge och Salem finns många föreningar som håller barn och ungdomar aktiva inom idrott, natur och kultur. 

Rönninge är ett lugnt och rofyllt område, omgivet av naturskön miljö med skog och badvänliga sjöar.

Bilder
  • Brf Rönnlyckan, Rönninge
  • Brf Rönnlyckan, Rönninge
  • Brf Rönnlyckan, Rönninge
  • Brf Rönnlyckan, Rönninge
  • Brf Rönnlyckan, Rönninge
  • Brf Rönnlyckan, Rönninge
Bostadstyper och prislista
Brf Rönnlyckan planlösning 41kvm

2 rum & kök på 41 kvm

Genomgående lägenheter med öppen planlösning
Tvårumslägenheterna ligger i mitten av respektive hus och har antingen uteplats eller balkong. Lägenheterna präglas av optimerade ytor, funktion och ljus, med fönster i två väderstreck. Här finns det gott om förvaring med både garderober och förråd. Lägenheterna på plan 2 har ett sovloft som kan användas till extrasäng, spelrum eller varför inte ett TV-rum?
Brf Rönnlyckan planlösning 49kvm

2 rum & kök på 49 kvm

Välplanerad lägenhet på markplan
Tvårumslägenheten om 49 kvm har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och en egen uteplats på markplan. Lägenheten präglas av optimerade ytor, funktion och ljus, med fönster i två väderstreck. Här finns det gott om förvaring med både garderober och förråd.
Brf Rönnlyckan planlösning 60kvm

3 rum & kök på 60 kvm

Välplanerad lägenhet på markplan
De två trerumslägenheterna om 60 kvm har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och en egen uteplats på markplan. Lägenheten präglas av optimerade ytor, funktion och ljus, med fönster i minst två väderstreck. I entrén finns det gott om förvaring med både garderober och förråd.
Brf Rönnlyckan planlösning 64kvm

3 rum & kök på 64 kvm

Ljus lägenhet med balkong
Trerumslägenheterna om 64 kvm ligger på plan två. De har en rejält tilltagen yta för kök och vardagsrum. Lägenheten präglas av optimerade ytor, funktion och ljus, med fönster åt tre håll. Balkongen skapar ytterligare ett rum under sommarmånaderna. Här finns det gott om förvaring med både garderober och förråd. Dessutom finns det ett praktiskt loft som du kan använda till extra sovutrymme, förvaring eller kontor.
Brf Rönnlyckan planlösning 66kvm

3 rum & kök på 66 kvm

Genomgående lägenheter med öppen planlösning
Trerumslägenheterna på 66 kvm ligger på den östra sidan av respektive hus och har antingen uteplats eller balkong som du når via vardagsrummet. Lägenheterna präglas av optimerade ytor, funktion och ljus, med fönster i tre väderstreck. Här finns det gott om förvaring med både garderober och förråd.
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen