Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Steningehöjden, Sigtuna

Brf Granriket

Planeras
Välkommen till brf Granriket - här planerar vi för 15 nya suterrängradhus. Husen består av tre våningar med möjlighet till uteplats i söderläge och balkong på plan två.

 

Steningehöjden som ligger mellan Märsta och Sigtuna är ett relativt nybyggt område där du som boende kan njuta av naturnära friluftsliv, utmärkt kommunikation och en härlig atmosfär.

I närområdet har barnen nära till sina kompisar, för- och grundskola samt en busshållplats ett stenkast från dörren. Bussarna till och från pendelstationen mot Stockholm går ofta och med närheten till Arlanda Flygplats når du resten av världen utan långa resetider.

På Steningehöjden finns både förskola och F-9 skola inom gångavstånd vilket gör att området passar perfekt för barnfamiljer. Området har också en egen sporthall. Hallen är specialanpassad för basket och gymnastik. 

Kontakt
Robert1-sv.jpg
Robert Fogelström
Regionchef Mälardalen, Derome Mark & Bostad

Tel: 08-55 55 42 88
Annika Holmström
Kundansvarig Mälardalen, Derome Mark & Bostad

Tel: 08-55554298

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Sigtuna
Boendetyp
Radhus
Antal
15
Säljstart
Q3 2019
Om Steningehöjden, Sigtuna
Ett nära samhälle

I Steningehöjden är du omgiven av vacker natur med många rekreationsmöjligheter. Till väster finns Rävsta naturreservat med skogsklädda höjder, öppna betesmarker, åkrar och kärr. Här finns badplats, motionsspår, ridanläggning samt Naturskolan. Och när magen kurrar finns Embarsboda - här kan du grilla korv och fika på Friluftsfrämjandets kafé.

En ny stadsdel

Steningehöjden är sen 2015 en ny tätort i Sigtuna kommun. Beläget mellan Sigtuna i väst och Märsta i öst. I området kommer det, när det är fullt utbyggt, finnas ca 900 bostäder som är en blandning av villor, radhus och lägenheter. Solurstorget mitt emot Steningeskolan, blir en form av mittpunkt för området. Sigtuna kommuns fokus är småskalighet och samspel med naturens utformning. 

Vårt systerföretag A-hus erbjuder tomter och friliggande villor i Steningehöjden. Läs mer om dem på A-hus hemsida. 

I TRÄ FÖR FRAMTIDEN

Under årets varma dagar är ett dopp i Mälaren uppskattat. Närmsta badplats är Steningebadet med strand och brygga, eller varför inte ta en cykeltur ner till Västerängsudd med sina solvarma klippor och vackra utsikt. Knappa 2 km bort från Granriket, längst in i Flottviken, finns även Märsta Båtklubb som rymmer nära 200 båtar. Här har kommunens invånare haft tillgång till ett aktivt båtliv i nära 50 år.

Bilder
  • Steningehöjden Granriket
  • Steningehöjden Granriket
  • Steningehöjden Granriket
  • Steningehöjden Granriket
  • Steningehöjden Granriket
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen