Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Bro, Upplands Bro

Brf Skogstorpet

Planeras
I det nya området Bro Mälarstrand söder om Bro planeras det nu för 1500 bostäder i form av radhus, villor och flerbostadshus. Byggnationen sker i tre etapper och vi planerar i den första etappen för 15 stadsradhus om ca 108 kvm fördelat på två våningar. Husen, byggda i trä, med träfasad är placerade med naturen runt knuten.

 

Bro Mälarstrand länkar samman Bro centrum med vattenkontakten i Mälaren. Här utvecklas nya samlingsplatser i form av torg, parker och stråk som inbjuder till kontakt mellan människor. Längs stranden planeras en strandpromenad med solbryggor, kajer, småbåtshamn och en badplats. Området kommer även få service i form av butiker, skola och förskola och med närhet till Bro pendeltågstation tar du dig till Stockholm på 30 minuter.

Området ligger med omedelbar närhet till en av Europas mest populära och exklusiva golfanläggningar, Bro Hof Slott Golfklubb.

 

Kontakt
Robert1-sv.jpg
Robert Fogelström
Regionchef Mälardalen, Derome Mark & Bostad

Tel: 08-55 55 42 88

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Upplands Bro
Boendetyp
Radhus
Antal
15
Byggstart
Prel. Q3 2019
Säljstart
Prel. April/Maj 2019
Inflyttning
Prel. Q4 2020
Om Bro, Upplands Bro
Nyckelfärdiga hus från Derome
Litet men nära storstaden

Bro är en ort med ca 9000 invånare. Orten ligger längs med E18 med ca 4 mil till både Enköping och Stockholm. Från orten kan du ta pendeltåget till Stockholm Centralstation, en resa på ca 30 min. Läget vid mälaren gör det enkelt att ta sig till svalkande bad och för golffantasten finns det flera golfbanor i närheten. 

Nyckelfärdiga Bostäder

Bostäderna har hög invändig standard som till exempel kök från Marbodal, badrumsinredning från Svedberg, massiva innerdörrar och mycket mer. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt det kan bli!

Närhet till bad i Mälaren

Mitt emellan Bro centrum och Mälaren byggs den nya stadsdelen Bro Mälarstrand som en länk mellan stad och vatten. Här planeras för cirka 1500 bostäder i olika typer av byggnader, från radhus till höghus och villor kring fyra nya torg i området. Här kommer det finnas både hyresrätter, bostadsrätter och småhus med äganderätt. I området planeras det också för service i form av butiker, restauranger, vårdboende, skola och förskolor.

Längs stranden anläggs en strandpromenad med solbryggor, kajer, småbåtshamn och en badplats. Det kommer att gå buss samt finnas gång- och cykelvägar till och från Bro pendeltågstation.

Bro Mälarstrand är tänkt att bli ett naturnära bostadsområde som även erbjuder ett rikt fritidsliv med goda förutsättningar för hästsport, golf, vattenaktiviteter och natursköna upplevelser.

 

Bilder
  • Miljöbild
  • Brf Skogtorpet
  • Brf Skogtorpet
  • Brf Skogtorpet
  • Brf Skogtorpet
  • Brf Skogtorpet
  • Brf Skogtorpet
Miljöbild
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen