Hoppa till innehållet

Södra Bro

Söder om Bro station, som en länk mellan stad och vatten utvecklas ett nytt område med olika typer av bostäder. Målet är att skapa ett nytt naturnära bostadsområde med goda förutsättningar för ett rikt fritidsliv.
Att bo i Södra Bro
Nära natur och storstad

Bro är en ort med ca 9000 invånare. Orten ligger längs med E18 med ca 4 mil till både Enköping och Stockholm. Härifrån kan du ta pendeltåget till Stockholm Centralstation, en resa på ca 30 min. Läget vid mälaren gör det enkelt att ta sig till svalkande bad och för golffantasten finns det flera golfbanor i närheten. 

Med trä bygger vi framtiden idag

För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. De frö som sätts i dag, kan bli hus åt våra barnbarnsbarn. Och deras barn.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Söder om Bro station, som en länk mellan stad och vatten byggs en ny stadsdel med radhus, höghus och villor kring fyra nya torg i området. Här kommer det finnas både hyresrätter, bostadsrätter och småhus med äganderätt. I området planeras det också för service i form av butiker, restauranger, vårdboende, skola och förskolor.

Längs stranden anläggs en strandpromenad med solbryggor, kajer, småbåtshamn och en badplats. Det kommer att gå buss samt finnas gång- och cykelvägar till och från Bro pendeltågstation.

Området söder om stationen är tänkt att bli ett naturnära bostadsområde som även erbjuder ett rikt fritidsliv med goda förutsättningar för hästsport, golf, vattenaktiviteter och natursköna upplevelser.

 

Bostäder i Södra Bro
Hitta till Södra Bro
BILDER
Produkten har lagts i kundvagnen