Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Bro, Upplands Bro

Brf Skogsgatan

Planeras
I det nya området söder om Bro planeras det nu för 1500 bostäder i form av radhus, villor och flerbostadshus. Byggnationen sker i tre etapper och vi planerar i den första etappen för 15 stadsradhus om ca. 108 kvm fördelat på två våningar.

 

Med "hus i natur" i åtanke byggs radhusen i trä på naturens villkor där så mycket som möjligt av växtligheten ska bevaras. Träfasaden i naturfärg och markens förutsättningar gör att husen kommer smälta in i omgivningen och inbjuda till en stillsam tillvaro. Varje hus får en egen täppa där du kan njuta av fågelkvitter och skogens sus.

Området söder om Bro länkar samman Bro centrum med vattenkontakten i Mälaren. Här utvecklas nya samlingsplatser i form av torg, parker och stråk som inbjuder till kontakt mellan människor. Längs stranden planeras en strandpromenad med solbryggor, kajer, småbåtshamn och en badplats. Området kommer även få service i form av butiker, skola och förskola och med närhet till Bro pendeltågstation tar du dig till Stockholm på 30 minuter.

Området ligger med omedelbar närhet till en av Europas mest populära och exklusiva golfanläggningar, Bro Hof Slott Golfklubb.

 

Kontakt
Robert1-sv.jpg
Robert Fogelström
Regionchef Mälardalen, Derome Mark & Bostad

Tel: 08-55 55 42 88

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Upplands Bro
Boendetyp
Radhus
Antal
15
Byggstart
Prel. Q3 2019
Säljstart
Prel. April/Maj 2019
Inflyttning
Prel. Q4 2020
Om Bro, Upplands Bro
Nyckelfärdiga hus från Derome
Litet men nära storstaden

Bro är en ort med ca 9000 invånare. Orten ligger längs med E18 med ca 4 mil till både Enköping och Stockholm. Från orten kan du ta pendeltåget till Stockholm Centralstation, en resa på ca 30 min. Läget vid mälaren gör det enkelt att ta sig till svalkande bad och för golffantasten finns det flera golfbanor i närheten. 

Nyckelfärdiga Bostäder

Bostäderna har hög invändig standard som till exempel kök från Marbodal, badrumsinredning från Svedberg, massiva innerdörrar och mycket mer. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt det kan bli!

Närhet till bad i Mälaren

Söder om Bro centrum, som en länk mellan stad och vatten byggs en ny stadsdel med radhus, höghus och villor kring fyra nya torg i området. Här kommer det finnas både hyresrätter, bostadsrätter och småhus med äganderätt. I området planeras det också för service i form av butiker, restauranger, vårdboende, skola och förskolor.

Längs stranden anläggs en strandpromenad med solbryggor, kajer, småbåtshamn och en badplats. Det kommer att gå buss samt finnas gång- och cykelvägar till och från Bro pendeltågstation.

Södra Bro är tänkt att bli ett naturnära bostadsområde som även erbjuder ett rikt fritidsliv med goda förutsättningar för hästsport, golf, vattenaktiviteter och natursköna upplevelser.

 

Bilder
  • Miljöbild
  • Brf Skogsgatan
  • Brf Skogsgatan
  • Brf Skogsgatan
  • Brf Skogsgatan
  • Brf Skogsgatan
  • Brf Skogsgatan
Miljöbild
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen