Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Bro, Upplands-Bro

Brf Skogsgatan

15 bostäder
kvar
I det nya området söder om stationen i Bro planeras det nu för nya bostäder i form av radhus, villor och flerbostadshus. Byggnationen sker i tre etapper och vi planerar i den första etappen för 15 stadsradhus om ca. 108 kvm fördelat på två våningar.

 

Husen i brf Skogsgatan byggs i trä och har trevliga innergårdar i sydvästläge på framsidan och terrasser som vetter mot den kringliggande skogen i nordost. Husen är välplanerade och har allrum och kök med plats för matbord på entréplan. Från köket kan du öppna upp och kliva rakt ut på din innergård. I allrummet finns stora glaspartier som ger dig öppen vy till skogen på baksidan.

En trappa upp finns den mer privata delen med flera sovrum och en rymlig klädkammare. Alla hus får en egen parkering i anslutning till entrén.

Brf Skogsgatan byggs med "Hus i Natur" i åtanke vilket betyder att husen byggs på naturens villkor där så mycket som möjligt av växtligheten ska bevaras. Träfasaden i naturfärg och markens förutsättningar gör att husen kommer smälta in i omgivningen och inbjuda till en stillsam tillvaro. 

Området länkar samman centrum med vattenkontakten i Mälaren. Här utvecklas nya samlingsplatser i form av torg, parker och stråk som inbjuder till kontakt mellan människor. Längs stranden planeras en strandpromenad med solbryggor, kajer, småbåtshamn och en badplats. Det kommer även finnas service i form av butiker, skola och förskola. Här bor du nära pendeltågstationen där du tar dig till Stockholm på 30 minuter.

Området ligger med omedelbar närhet till en av Europas mest populära och exklusiva golfanläggningar, Bro Hof Slott Golfklubb. 

 

 

Kommande visningar
08 sep
Söndag den 8/9 kl. 13-14

Välkommen på tomtvisning för våra radhus i Bro. 

Kom och prata nytt boende med oss och ställ frågor till vår mäklare på plats. 

När: 9 maj klockan 17.30
Var: Bro-Bålsta Golfklubb, Jurstagårdsvägen 2 i Bro

Anmäl dig till någon av våra mäklare på HusmanHagberg.

Josef Boulaich
Tel: 070-001 99 60
josef.boulaich@husmanhagberg.se

Nina Strange
Tel: 070-438 27 89
nina.strange@husmanhagberg.se

Adress: Jurstagårdsvägen, Bro.

Välkomna!


Vägbeskrivning
Kontakt
Nina Strange
Nina Strange
Fastighetsmäklare / Franchisetagare, HusmanHagberg Bro

Tel:
Mobil: 0704382789
Josef Boulaich
Josef Boulaich
Fastighetsmäklare / Franchisetagare, HusmanHagberg Bro

Tel:
Mobil: 0700019960

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Upplands-Bro
Boendetyp
Radhus
Antal
15
Byggstart
Prel. Q3 2019
Säljstart
Maj 2019
Inflyttning
Prel. Q4 2020
Om Bro, Upplands-Bro
Nyckelfärdiga hus från Derome
Litet men nära storstaden

Bro är en ort med ca 9000 invånare. Orten ligger längs med E18 med ca 4 mil till både Enköping och Stockholm. Från orten kan du ta pendeltåget till Stockholm Centralstation, en resa på ca 30 min. Läget vid mälaren gör det enkelt att ta sig till svalkande bad och för golffantasten finns det flera golfbanor i närheten. 

Nyckelfärdiga Bostäder

Bostäderna har hög invändig standard som till exempel kök från Marbodal, badrumsinredning från Svedberg, massiva innerdörrar och mycket mer. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt det kan bli!

Närhet till bad i Mälaren

Söder om Bro station, som en länk mellan stad och vatten byggs en ny stadsdel med radhus, höghus och villor kring fyra nya torg i området. Här kommer det finnas både hyresrätter, bostadsrätter och småhus med äganderätt. I området planeras det också för service i form av butiker, restauranger, vårdboende, skola och förskolor.

Längs stranden anläggs en strandpromenad med solbryggor, kajer, småbåtshamn och en badplats. Det kommer att gå buss samt finnas gång- och cykelvägar till och från Bro pendeltågstation.

Området söder om stationen är tänkt att bli ett naturnära bostadsområde som även erbjuder ett rikt fritidsliv med goda förutsättningar för hästsport, golf, vattenaktiviteter och natursköna upplevelser.

 

Bilder
  • Brf Skogsgatan
  • Brf Skogsgatan
  • Brf Skogsgatan
  • Brf Skogsgatan
  • Brf Skogsgatan
  • Brf Skogsgatan
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen