Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bro, Upplands-Bro

Hus 14

Detta välplanerade hus ligger som hus tre i den sista grupperingen. På framsidan finns sopkärlsförvaring under tak och plats för en bil. Närmast entrén skapas en innergård med trätrall som ramas in av en häck och en spaljé. Det här huset har ett gemensamt förråd om ca.10 kvm som delas mellan hus 8-15. På baksidan sluttar tomten och där anläggs en stödmur samt trappa ner till naturmarken.

Husen inreds med material och produkter från välkända leverantörer där kvalitet och hållbarhet är lika viktigt för tillverkarna som för oss. Svanenmärkta golv och kök, lågenergiklassade vitvaror samt klinker och kakel tillhör vår standard.

I hallen finns gott om förvaring i de två garderoberna. Fortsätt sedan til vardagsrummet med plats för både soffa och matplats där blicken dras blicken mot de stora glaspartierna där du ser den vackra skogens siluett. Härifrån kan du kliva rakt ut till den härliga uteplatsen och se solen gå upp i öster. 

En trappa upp ligger husets tre sovrum. I anslutning till det största sovrummet har du en egen walk in closet med härligt dagsljusinsläpp. På övervåningen finns förutom sovrum, en klädkammare och ett badrum med badkar.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av inredningsstil till ditt hem. Nedan kan du se vad som ingår om du väljer standardinredningen ”vårt val”. I vår inredningsbroschyr presenteras tillvalen i sin helhet. Vill du veta mer? Kontakta vår kundansvariga för ytterligare information.

Inredning och material som ingår:

Rum: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegel.

Klädvård: Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Tomt & Trädgård: Trätrall och häck på framsidan. Asfalterad uppfart. Betongplattor på uteplatsen på baksidan, insått gräs på gavlar och slänter. I övrigt naturtomt.

Övrigt: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Möjlighet att ansluta sig till stadsnät.Möjlighet att i efterhand installera en kamin.

RITNING
Hus 14 Skogsgatan

Fakta om bostaden

Status
Till salu
Pris
3 295 000
Avgift
4 455 kr
Rum
4 rum & kök
Boarea
108 kvm
Tomtarea
191 kvm
Nummer
14
Våning
2 våningar
Boendetyp
Radhus
Inflyttning
Prel. Q4 2020
Kontakt
Nina Strange Nina Strange
Nina Strange
Fastighetsmäklare / Franchisetagare, HusmanHagberg Bro

Tel:
Mobil: 0704382789
Josef Boulaich Josef Boulaich
Josef Boulaich
Fastighetsmäklare / Franchisetagare, HusmanHagberg Bro

Tel:
Mobil: 0700019960
Bilder
  • Hus 14
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen