Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Alsike, Knivsta

Brf Boängs Hage

Slutsålt
I populära Alsike, bara ett par kilometer norr om Knivsta, har vi uppfört Brf Boängs Hage – 12 nyckelfärdiga radhus om 113 kvm i bostadsrättsform. Här bor man i ett perfekt läge mellan Uppsala, Arlanda och Stockholm i en attraktiv och lugn boendemiljö med härliga grönområden intill.

Radhusen i Brf Boängs Hage ligger i tre mindre längor – de är alla i två plan om 113 m2, med härliga takterrasser. Husen är välplanerade och har ett stramt och samtida uttryck som mjukas upp av den liggande träfasaden i järnvitriol.

På varje bostad finns även den avskilda takterrassen – 20 kvm som går att inreda till ett eget litet paradis för att njuta av vackra sommardagar.

Till varje hus hör ett förråd som ligger i direkt anslutning till entrén och från den gemensamma parkeringen är det inte många steg fram till huset.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Uppland
Kommun
Alsike, Knivsta
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
12
Storlek
113 kvm
Byggstart
höst 2016
Säljstart
Slutsålt
Inflyttning
vår 2017
Om Alsike, Knivsta
Med närhet till det mesta

För den som vill ha närhet till storstadens puls, bra kommunikation, skolor, natur och strövområden är Alsike ett utmärkt val! Tätorten bjuder på all tänkbar service och anordnar årligen flera marknader och kulturevenemang.

Naturen inpå knuten

Naturen ligger alldeles inpå knuten och man har alla möjligheter till ett aktivt liv med barn och familj! Den uppskattade Uppsalaleden går genom Knivsta kommun som även på många andra sätt utvecklar och sköter om sin natur för att värna om närmiljön och bidra till en hållbar utveckling.

Läs mer på www.knivsta.se

Utmärkt pendlingsläge

Från tågstationen i centrala Knivsta kommer man snabbt till både Stockholm (29 minuter), Uppsala (9 minuter) och Arlanda – antingen med tåg eller buss - med gott om både cykel- och pendelparkeringar.

Bilder
  • Alsike, Boängs Hage
  • Alsike, Boängs Hage
  • Alsike, Boängs Hage
  • Alsike, Boängs Hage
  • Alsike, Boängs Hage
  • Alsike, Boängs Hage
Bostadstyper och prislista

Radhus A1-A4

Radhusen i Brf Boängs Hage ligger i tre mindre längor där bostäderna A1-A4 utgör områdets norra länga. De är alla i två plan om 113 m2, med härliga takterrasser. Husen är välplanerade och har ett stramt och samtida uttryck som mjukas upp av den liggande träfasaden i järnvitriol. Läs mer nedan.

Radhus B5-B7

Radhusen i Brf Boängs Hage ligger i tre mindre längor där bostäderna B5-B7 utgör den länga som ligger i mitten av området. De är alla i två plan om 113 m2, med härliga takterrasser. Husen är välplanerade och har ett stramt och samtida uttryck som mjukas upp av den liggande träfasaden i järnvitriol. Läs mer nedan.

Radhus C8-C12

Radhusen i Brf Boängs Hage ligger i tre mindre längor där bostäderna C8-C12 utgör områdets södra länga. De är alla i två plan om 113 m2, med härliga takterrasser. Husen är välplanerade och har ett stramt och samtida uttryck som mjukas upp av den liggande träfasaden i järnvitriol. Läs mer nedan.
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen