Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Ale

Hus 18C

En tvåplans villa med härligt öppen planlösning och takterrass samt altan som ansluter till trädgården. Ett bekvämt boende med villakänsla!

Brf Ängsullen är ett hemtrevligt och småskaligt område där villor och kedjehus ligger utmed en lugn gårdsgata. Hus C är en tvåplans villa med klassiskt formspråk med en fasad i trä. 

På första plan är det en öppen härlig planlösning med kök och vardagsrum och här finns stora ytor som främjar ett socialt liv. Från vardagsrummet tar du enkelt steget ut på altanen och vidare till trädgården som har soligt västerläge. Utanför köket finns det möjlighet att välja till ytterligare en altan.   

Varje hus har en carport och tillhörande förråd i anslutning till huset. Från carporten kommer du direkt in i groventré/tvättstuga vilket gör att det blir en naturlig avhängningsplats för vardagskläder.

På övre plan hittar du den mer privata delen med sovrum, klädkammare, allrum och ett stort badrum med plats för badkar. Här finns även den behagliga takterrassen där det är enkelt att njuta av soliga dagar.

Vi bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i våra hus – väggar, golv, tak och fönster – bidrar till en låg energiförbrukning. Bra för både plånbok och miljö! 

Tillsammans skapar vi boende för en hållbar framtid.

RUMSBESKRIVNING
Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår webbaserade tillvalsportal presenteras tillvalen i sin helhet och det är här du gör dina slut-
giltiga tillval. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.
 
Inredning och material som ingår 
 
RUM 
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.
 
KÖK
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikro-
vågsugn och ugn med varmluft. 
 
BAD & WC 
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. 
 
KLÄDVÅRD
Tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med överskåp och tvättho.
 
TOMT & TRÄDGÅRD
Tomten utförs enligt markritning. Grässådd och häckar samt asfalt på uppfart ingår som standard. På entrégång läggs grå betongplattor. Altan i trä ingår enligt ritningen. Tomten är respektive bostadsrättshavares skötselyta, vilket innebär att du har nyttjanderätten till tomten samtidigt som du ansvarar för att sköta om tomten. 
 
ÖVRIGT 
Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme i entréplan och radiatorer på övre plan. Varje bostadsrättshavare bekostar värme, vatten, el och sophämtning. Bostadsrättsföreningen kommer att ha öppen fiberlösning. Varje bostadsrättshavare bekostar och väljer bredband, TV och telefoni.
RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
128 kvm
Tomtarea
350 kvm (skötselyta)
Nummer
18C
Boendetyp
Hustyp C
Inflyttning
Prel. sommar/höst 2020
Kontakt
daniel-eriksson--maklare-ale-svensk-fastighetsformedling daniel-eriksson--maklare-ale-svensk-fastighetsformedling
Daniel Eriksson
Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Tel: 0303-74 90 00
Mobil: 0722-09 11 01
mattias_webb.jpg mattias_webb.jpg
Mattias Karlsson
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 031-334 15 95
Bilder
  • Hus 18C
Bostadstyper och prislista
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen