Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Ale

Hus 19B

Ett friliggande tvåplanshus med liggande träfasad och med stor altan i västerläge som ansluter till trädgården. Ett bekvämt boende med villakänsla!

Brf Ängsullen är ett hemtrevligt och småskaligt område där villor och kedjehus ligger utmed en lugn gårdsgata. Hus B är en tvåplans villa med klassiskt formspråk med en fasad i trä och varierande färgsättning som ger hela området karaktär och en lekfullhet samtidigt som tonerna smälter in fint i omgivande miljö. 

På entréplan finns kök och vardagsrum med stora sociala umgängesytor för både vardag och fest. Härifrån tar du enkelt steget ut på altanen och vidare till trädgården som har soligt västerläge. Här får du det härliga villalivet men med en bostadsrätts alla fördelar.  

Varje hus har en carport och tillhörande förråd. Från carporten kommer du direkt in i groventré/tvättstuga vilket gör att det blir en naturlig avhängningsplats för vardagskläder.

På övre plan hittar du den mer privata delen med sovrum, allrum och ett stort badrum med plats för badkar. 

Vi bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i våra hus – väggar, golv, tak och fönster – bidrar till en låg energiförbrukning. Bra för både plånbok och miljö! 

Tillsammans skapar vi boende för en hållbar framtid.

RUMSBESKRIVNING
Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår webbaserade tillvalsportal presenteras tillvalen i sin helhet och det är här du gör dina slut-
giltiga tillval. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.
 
Inredning och material som ingår 
 
RUM 
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.
 
KÖK
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikro-
vågsugn och ugn med varmluft. 
 
BAD & WC 
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. 
 
KLÄDVÅRD
Tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med överskåp och tvättho.
 
TOMT & TRÄDGÅRD
Tomten utförs enligt markritning. Grässådd och häckar samt asfalt på uppfart ingår som standard. På entrégång läggs grå betongplattor. Altan i trä ingår enligt ritningen. Tomten är respektive bostadsrättshavares skötselyta, vilket innebär att du har nyttjanderätten till tomten samtidigt som du ansvarar för att sköta om tomten. 
 
ÖVRIGT 
Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme i entréplan och radiatorer på övre plan. Varje bostadsrättshavare bekostar värme, vatten, el och sophämtning. Bostadsrättsföreningen kommer att ha öppen fiberlösning. Varje bostadsrättshavare bekostar och väljer bredband, TV och telefoni.
RITNING

Fakta om bostaden

Status
Till salu
Pris
3 295 000 kr
Avgift
4 740 kr
Boarea
125 kvm
Tomtarea
310 kvm (skötselyta)
Nummer
19B
Boendetyp
Hustyp B
Inflyttning
Prel. vår/sommar 2020
Kontakt
daniel-eriksson--maklare-ale-svensk-fastighetsformedling daniel-eriksson--maklare-ale-svensk-fastighetsformedling
Daniel Eriksson
Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Tel: 0303-74 90 00
Mobil: 0722-09 11 01
mattias_webb.jpg mattias_webb.jpg
Mattias Karlsson
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 031-334 15 95
Bilder
  • Hus 19B
Bostadstyper och prislista
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen