Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Ale

Hus 7A

Ett välplanerat kedjehus med stor härlig altan i västerläge och egen trädgård. Ett bekvämt boende med villakänsla!

Brf Ängsullen är ett hemtrevligt och småskaligt område där villor och kedjehus ligger utmed en lugn gårdsgata. Hus A är ett välplanerat kedjehus med klassiskt formspråk med en fasad i trä och varierande färgsättning som ger hela området karaktär och en lekfullhet samtidigt som tonerna smälter in fint i omgivande miljö. 

Husen har en altan i fint västerläge där man kan njuta av härliga dagar i solen och middagar under ljumna sommarkvällar. 
På entréplan finns kök och vardagsrum med stora sociala umgängesytor för både vardag och fest. Härifrån tar du enkelt steget ut på altanen och vidare till trädgården. Det finns plats för avkoppling, lek och den där gröna oasen som du kanske längtat efter? 

Varje hus har en carport och tillhörande förråd. Du kommer direkt från carporten in i antingen entrén eller groventrén/tvättstugan vilket är väldigt praktiskt.

På övre plan hittar du den mer privata delen med sovrum, badrum och allrum. I det stora sovrummet finns en uppskattad klädkammare.

Vi bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Det energieffektiva klimatskalet i våra hus – väggar, golv, tak och fönster – bidrar till en låg energiförbrukning. Bra för både plånbok och miljö! 

Tillsammans skapar vi boende för en hållbar framtid.

RUMSBESKRIVNING
Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår webbaserade tillvalsportal presenteras tillvalen i sin helhet och det är här du gör dina slut-
giltiga tillval. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.
 
Inredning och material som ingår 
 
RUM 
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.
 
KÖK
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Induktionshäll. Inbyggd mikro-
vågsugn och ugn med varmluft. 
 
BAD & WC 
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. 
 
KLÄDVÅRD
Tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med överskåp och tvättho.
 
TOMT & TRÄDGÅRD
Tomten utförs enligt markritning. Grässådd och häckar samt asfalt på uppfart ingår som standard. På entrégång läggs grå betongplattor. Altan i trä ingår enligt ritningen. Tomten är respektive bostadsrättshavares skötselyta, vilket innebär att du har nyttjanderätten till tomten samtidigt som du ansvarar för att sköta om tomten. 
 
ÖVRIGT 
Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme i entréplan och radiatorer på övre plan. Varje bostadsrättshavare bekostar värme, vatten, el och sophämtning. Bostadsrättsföreningen kommer att ha öppen fiberlösning. Varje bostadsrättshavare bekostar och väljer bredband, TV och telefoni.
RITNING

Fakta om bostaden

Status
Till salu
Pris
3 125 000 kr
Avgift
4 588 kr
Boarea
121 kvm
Tomtarea
265 kvm (skötselyta)
Nummer
7A
Boendetyp
Hustyp A
Inflyttning
Prel. vinter 2019/2020
Kontakt
daniel-eriksson--maklare-ale-svensk-fastighetsformedling daniel-eriksson--maklare-ale-svensk-fastighetsformedling
Daniel Eriksson
Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Tel: 0303-74 90 00
Mobil: 0722-09 11 01
mattias_webb.jpg mattias_webb.jpg
Mattias Karlsson
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 031-334 15 95
Bilder
  • Hus 7A
Bostadstyper och prislista
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen