Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Torslanda, Göteborg

Brf Låssby Gårdar

Planeras
Välkommen till brf Låssby Gårdar i Torslanda! Här planerar vi för ett 40-tal bostadsrätter i olika storlekar. Flerbostadshusen som byggs i trä, har två våningar med utvändiga loftgångar och 4-6 lägenheter i varje hus. Husens placering i området skapar trevliga innergårdar där du som boende kan koppla av och umgås med familj, vänner och grannar.


Torslanda erbjuder en vacker kustmiljö med närhet till havet och fina möjligheter till bad, rekreation och naturupplevelser. Det finns gott om fritidsaktiviteter i området – fotboll, handboll, tennis, ridskola och två golfbanor för den intresserade! På Torslanda Torg finns det mesta du behöver i form av butiker, restauranger och service för ett enkelt vardagsliv.

Kontakt
Gustaf_Hagman_140x200.jpg
Gustaf Hagman
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 031-334 15 94

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Göteborg
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
Ca 40 st
Säljstart
Prel. sommar 2019
Om Torslanda, Göteborg
Hav & klippor

Njut av närheten till havet i Torslanda. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. 

Bra kommunikationer

Från Torslanda är det lätt att ta sig in till Göteborg city och övriga Hisingen både med kollektivtrafik och bil. Du har även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

Din personliga stil

Vi ger dig möjlighet att anpassa ditt nyckelfärdiga hem genom val av inredning, produkter, material och färg. Tillsammans med vår projektledare väljer du ut produkter från våra utvalda leverantörer och skapar ditt eget personliga hem. 

Bilder
  • Översikt
  • Brf Låssby Gårdar
  • Brf Låssby Gårdar
  • Brf Låssby Gårdar
  • Brf Låssby Gårdar
  • Brf Låssby Gårdar
Översikt
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen