Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Torslanda, Göteborg

Brf Låssby Gårdar

Planeras
Välkommen till brf Låssby Gårdar i Torslanda! Här planerar vi för 46 bostadsrätter i olika storlekar. Den första etappen (hus 6-9) består av 20 lägenheter om 2-4 rum och kök. Flerbostadshusen som byggs i trä, har två våningar med utvändiga loftgångar och 4-6 lägenheter i varje hus. Husens placering i området skapar trevliga innergårdar där du som boende kan koppla av och umgås med familj, vänner och grannar.

Dessa lägenheter erbjuder vi i etapp 1:

2 rok på 54 kvm - 4 st
2 rok på 61 kvm - 4 st
3 rok på 70 kvm - 4 st
3 rok på 73 kvm - 4 st
4 rok på 88 kvm - 4 st

I brf Låssby Gårdar bor du klimatsmart i energisnåla lägenheter. Utöver att vi bygger i trä, som är det mest miljövänliga byggnadsmaterialet, installerar vi bergvärme samt solceller på taken som täcker en stor del av föreningens energibehov. På så sätt hjälps vi åt att skapa en hållbar framtid.


Torslanda erbjuder en vacker kustmiljö med närhet till havet och fina möjligheter till bad, rekreation och naturupplevelser. Det finns gott om fritidsaktiviteter i området – fotboll, handboll, tennis, ridskola och två golfbanor för den intresserade! På Torslanda Torg finns det mesta du behöver i form av butiker, restauranger och service för ett enkelt vardagsliv.

 

Film_startbild.jpg

Kommande visningar
28 maj
Tisdagen 28/5 kl. 17.00

Välkommen på säljstartsträff för brf Låssby Gårdar. Vi presenterar de 20 bostadsrätterna i detalj och du får möjlighet att ställa frågor till våra mäklare och projektledare på plats. Vi går igenom hur själva säljstarten går till och du får med dig informationsmaterial hem.

Plats: Gamla Låssbyvägen i Torslanda. Infart via Konghällavägen.
OBS! Tänk på att komma i oömma skor och kläder då vi kommer vara utomhus på gräsängen där det nya bostadsområdet ska byggas. 

Anmäl dig genom att skicka ett mejl, senast onsdag den 22 maj till:
sf.torslanda@svenskfast.se

Vi frågor kontakta Per Lind på Svensk Fastighetsförmedling, 0709-26 41 11 eller per.lind@svenskfast.se


Vägbeskrivning
Kontakt
Per Lind.jpg
Per Lind
Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Tel: 031-361 40 16
Mobil: 0709-26 41 11
Gustaf_Hagman_140x200.jpg
Gustaf Hagman
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 031-334 15 94

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Göteborg
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
46 st varav 20 i etapp 1
Storlek
2-4 rok om ca 54-88 kvm
Säljstart
Maj/juni 2019
Inflyttning
Prel. vintern 2020/2021
Om Torslanda, Göteborg
Hav & klippor

Njut av närheten till havet i Torslanda. Badplatser finns i Hällsvik, Hästevik, Tumlehed, Sillvik och Lilleby. 

Bra kommunikationer

Från Torslanda är det lätt att ta sig in till Göteborg city och övriga Hisingen både med kollektivtrafik och bil. Du har även nära till färjorna som går till Hönö och Björkö. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med antingen färja eller bil till de övriga öarna i Öckerö kommun.

Din personliga stil

Vi ger dig möjlighet att anpassa ditt nyckelfärdiga hem genom val av inredning, produkter, material och färg. Tillsammans med vår projektledare väljer du ut produkter från våra utvalda leverantörer och skapar ditt eget personliga hem. 

Bilder
  • Brf Låssby Gårdar
  • Brf Låssby Gårdar
  • Brf Låssby Gårdar
  • Brf Låssby Gårdar
  • Brf Låssby Gårdar
  • Brf Låssby Gårdar
Bostadstyper och prislista

2 rum & kök på 54 kvm

En tvåa med plats för det lilla livet
Här bor du i en trevlig lägenhet med ett sovrum. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning med rejäla ytor både för vardagsliv och festliga tillfällen. Från matplatsen tar du enkelt steget ut till uteplatsen eller balkongen för att njuta av soliga stunder och ljumna sommarkvällar.

2 rum & kök på 61 kvm

Välplanerad tvåa med gott om förvaring
Den här tvåan erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar rejäla ytor för både vardagsliv och festliga tillfällen. Från matplatsen tar du enkelt steget ut till uteplatsen eller balkongen för att njuta av soliga stunder och ljumna sommarkvällar. Det finns ett rejält sovrum med riktigt bra förvaringsmöjligheter.

3 rum & kök på 70 kvm

En välplanerad trea på 70 kvm
Den här trean erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar rejäla ytor för både vardagsliv och festliga tillfällen. Från matplatsen tar du enkelt steget ut till uteplatsen eller balkongen för att njuta av soliga stunder och ljumna sommarkvällar. Det finns två sovrum - ett större på 13 kvm och ett mindre på 8 kvm.

3 rum & kök på 73 kvm

Lägenhet på 73 kvm med bra förvaring
Här bor du i en välplanerad lägenhet med två sovrum. Ett lite mindre och ett större med rejält tilltagna förvaringsmöjligheter. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning med rejäla ytor både för vardagsliv och festliga tillfällen. Från matplatsen tar du enkelt steget ut till uteplatsen eller balkongen för att njuta av soliga stunder och ljumna sommarkvällar. Bredvid det mindre sovrummet finns en liten klädkammare och utrymme för en liten arbetsplats.

4 rum & kök på 88 kvm

Lägenhet med plats för många
Här bor du i en välplanerad lägenhet med tre sovrum. Två av dem ligger i en lite mer privat del som du når från hallen. Här finns det också en liten extra toalett och en klädkammare. Det tredje och största sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning med rejäla ytor både för vardagsliv och festliga tillfällen. Från matplatsen tar du enkelt steget ut till uteplatsen eller balkongen för att njuta av soliga stunder och ljumna sommarkvällar.
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen