Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Radhus, Sisjön, Göteborg

Kv. Björkgläntan

5 bostäder
kvar
Välkommen till kvarteret Björkgläntan och Sisjödal! Här, i nordöstra delen av attraktiva Askim, växer ett nytt bostadsområde fram, mitt emellan Sandsjöbacka naturreservat och Sisjöns handelsområde.

Kvarteret Björkgläntan består av 20 radhus med en boyta om ca 159 kvm fördelat på tre plan, varav ett i suterräng. De får en egen täppa med förråd och uteplats i söderläge. 

De nio radhusen - som bildar den första etappen - ligger tillsammans, tre och tre, i tre huskroppar. De får ett modernt uttryck med träfasader i en ljus och något nedtonad palett som följer en lugn och naturlig färgskala.Från entrén kommer du in i en stor och rymlig hall som ligger i husets suterrängplan. Här finns det plats för ett allrum eller ett extra sovrum. I anslutning hittar du både badrum, tvättstuga och ett rejält förråd. En trappa upp finns husets hjärta där vardagsrum och kök bildar den självklara platsen för gemenskap. Det är också från köket du tar klivet ut till uteplatsen och trädgården som ligger i härligt söderläge. På radhusets tredje plan finns den mer privata delen med tre sovrum, badrum och ytterligare ett rum med fransk balkong ut mot trädgården som kan bli ett extra allrum eller  ytterligare ett sovrum. Gott om plats helt enkelt! 

Kommande visningar
11 okt
Torsdag 11 oktober kl. 17-18

Välkommen på områdesvisning i Sisjödal! Åk med vårt tåg på en guidad rundtur i det nya bostadsområdet, prata nytt boende och ställ frågor om radhusen i kvarteret Björkgläntan till våra mäklare och projektledare på plats. Har du frågor, kontakta Ia Svanhill, SkandiaMäklarna på 070-468 65 54.

Adress: Sisjövägen, Askim.


Vägbeskrivning
Kontakt
ing-marie_larsson.jpg
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare, SkandiaMäklarna

Tel: 031-28 50 02
Mobil: 0704-53 74 45
Ia_Svanhill
Ia Svanhill
Fastighetsmäklare, SkandiaMäklarna

Tel: 031-28 50 02
Mobil: 0704-68 65 54

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Göteborg
Boendetyp
Radhus
Antal
20 st varav 9 st i etapp 1
Storlek
ca 159 kvm
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Prel. vinter 2019 / Vår 2020
Om Sisjön, Göteborg
Stora teatern och spårvagn
Aktivt liv nära naturen

I Sisjödal kan du leva ett aktivt liv - ta friska morgondopp i Sisjön, härliga promenader och löprundor i naturreservatet eller ta med barnen på en spännande upptäcksfärd och grillning i skogen. Gillar du annan form av träning finns det gott om gym och idrottsaktiviteter i Sisjön. 

Träd i skog
Det mesta av det bästa

Med närheten till centrala Göteborg får du tillgång till allt som du kan önska i form av kultur, upplevelser och shopping. Som komplement till det erbjuder Sisjön det där vardagsenkla - lättillgängliga matbutiker, närheten till skola och förskola och framförallt - ett utmärkt pendlingsläge.

Sisjön badplats
I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Husbild exteriör
  • Kv Björkgläntan
  • Kv Björkgläntan
  • Kv Björkgläntan
  • Kv Björkgläntan
  • Kv Björkgläntan
  • Kv Björkgläntan
Husbild exteriör
Bostadstyper och prislista

Radhus B1-B9

Funktionella och smarta radhus om 159 kvm i tre plan.
I kvarteret Björkgläntan får radhusen ett modernt uttryck med träfasader i en ljus och något nedtonad palett som följer en lugn och naturlig färgskala. Den egna uppfarten ger dig möjlighet att parkera bilen alldeles utanför dörren.
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen

Vi vill bli bättre

Hej! Vi skall bygga en ny webbsida och behöver din hjälp för att bli bättre.
Svara gärna på denna korta anonyma undersökning. Tack på förhand.

Gå till enkät