Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt

Lägenhet H1001

Husen i kvarteret Grangläntan sticker ut med sin skiftande grönaktiga fasad och guldfärgade balkonger. Här bor du klimatsmart, ditt nya hem är ett gediget hantverk, byggt i trä. Det behöver minimalt med energi för uppvärmning och är rustat med vitvaror och material som är valda med hänsyn till miljön. Du väljer bland välplanerade lägenheter i varierande storlekar, från ett till två rum och kök. Samtliga lägenheter har uteplats eller balkong, diskmaskin och tvättmaskin (kombimaskin).

Inredning och material 

Vi erbjuder nyckelfärdiga lägenheter med hög materialstandard. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Mer information får du i vår broschyr Egna Val när det är dags att göra dina tillval.

Miljöbyggnad
Miljöbyggnad är en certifiering som grundar sig på viktiga kvaliteter hos en byggnad vad gäller energi, inomhusmiljö och material. Brf Grangläntan ska uppnå nivån silver! 

Övrig information:

- Värme ingår i månadsavgiften.
- Kostnad för kall- och varmvatten tillkommer. Föreningen har undermätare för kall- och varmvatten i varje lägenhet. Kostnaden för egen förbrukning beräknas utifrån faktisk förbrukning. Fast kostnad för vatten samt fastighetsgemensamt vatten fördelas efter andelstal.
- Varje bostadsrättsinnehavare har eget abonnemang för hushållsel.
- Hyra av p-plats i garage tillkommer med 1250 kr/månad.
- Lägenheter på våning 1 har uteplats eller balkong och lägenheter på våning 2-5 har balkong.
- Insatser, upplåtelseavgifter och årsavgifter är preliminära tills den ekonomiska planen är fastställd.

 

 

 

RUMSBESKRIVNING

Standard

Rum:
Ekparkett och vita socklar. Tapetserade alt. målade väggar. Vitmålade gipsplank (med skarvar) i tak. Fönsterbänkar i massiv ek. Vita släta innerdörrar. Garderober och städskåp enligt ritning. Hatthylla vid entré. Ett hyllplan samt klädstång enligt ritning i klädkamme.

Kök:
Vit modern köksinredning med släta luckor och laminerad bänkskiva.Rostfria handtag. Diskmaskin. Rostfri infälld diskbänk. Kyl/frys med "noFrost" till frysdel. Infälld spishäll i glas. Inbyggnadsugn med varmluft. Inbyggd mikrovågsugn i överskåp. Vägghängd rostfri spisfläkt med effektiv fläkt och kolfilterrening. Stänkskydd av kakel som även går upp runt spisfläkten.

Bad & WC: Helkaklade väggar och klinker på golv. Handfat i kommodskåp. Badrumsskåp med spegeldörrar och belysning. Handdukstork. Duschvägg samt duschset. WC-stol. Tvättmaskin och torktumlare i större lägenheter, kombinerad tvätt och tumlare i små lägenheter. Ventilationsaggregat (FTX).

It/telefoni:
Samtliga lägenheter är anslutna till fibernät, där det ingår ett kraftfullt trådlöst bredband, IP-telefoni och ett grundutbud av TV-kanaler. Hastighet på bredbandet samt TV-kanaler kan utökas som tillval.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
2 rok rum & kök
Boarea
54,5 kvm
Nummer
H1001
Våning
1
Kontakt
Stefan_aaltonen Stefan_aaltonen
Stefan Aaltonen
Säljare, Derome Mark & Bostad

Tel: 0708-22 75 19
Carin Lander
Säljare, Derome Mark & Bostad

Tel: 0703-97 28 82
Bilder
  • H1001
  • H1001
  • H1001
  • H1001
  • H1001
  • H1001
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen