Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Äganderätt, Bostadsrätt, Tollered

Brännabben Skogsbacke

Planeras
Här planerar vi för 85 nya bostäder i blandad bebyggelse - hyreslägenheter, småhus och bostadsrätter.

Med hänsyn till platsens karaktär och terräng, har vi utformat bostäderna så att man får en känsla av äldre bruksmiljö blandat med modern arkitektur. Mellan husen skapas också en attraktiv bostadsmiljö för de boende.

Nästa steg är att vi i samarbete med Lerums kommun tar fram en detaljplan för området. Vi uppdaterar informationen löpande, när vi vet mer.

Kontakt
anders_jonsaker_sv
Anders Jonsåker
Divisionschef, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 77

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Lerum
Boendetyp
Hyreslägenheter, småhus och bostadsrätter
Antal
ca. 85
Säljstart
Prel. 2021
Om Tollered
Litet men nära storstaden

Tollered är en mindre tätort med cirka 900 invånare. Orten ligger längs E20, cirka 11 kilometer från Lerum och cirka 30 kilometer från Göteborgs centrum. Från orten går buss till Floda där möjlighet finns att byta till pendeltåg mot Göteborg. Västtrafik kommer också att förlänga expressbussen Lerum-Snabben, som idag går mellan Göteborg och Lerum, till Norsesund via Tollered.

Med historia från Nääs fabriker

Orten växte upp på 1800-talet runt Nääs textilfabriker och är tydligt präglad av sin industriella historia. Här finns gamla fabriksbyggnader, arbetar- och tjänstemannabostäder, idag kompletterat med modernare villabebyggelse och flerbostadshus.

Nääs gamla fabriksbyggnader används idag som hotell, restaurang, konferensanläggning och butiker. Det finns även en mindre livsmedelsaffär, en pizzeria, ytterligare ett hotell, Sveriges minsta biograf, förskola och skola.

Utmana dig och dina vänner att resa mer klimatsmart!

Med gratisappen Smart får du mer poäng ju mer hållbart du reser. På ett enkelt och roligt sätt utmanas du, dina vänner och familj att resa mer hållbart genom olika tävlingar och utmaningar.

Använd denna gratis rese-app som generar poäng för hållbara resor som att gå, cykla eller åka kollektivt. Förutom att bränna kalorier, spara bensin och därmed CO2, så tjänar du poäng som belönas med priser och rabatter.

Här kan du läsa mer om Smart-appen: smartisverige.se

Bilder
  • Brännabben Skogsbacke
  • Brännabben Skogsbacke
  • Brännabben Skogsbacke
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen