Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Kedjehus och villor, Lerum

Brännås Park

12 bostäder
kvar
I backen upp mot Långa Stamsjön i Lerum, utmed Brännåsvägen, planerar vi för kvarteret Brännås Park – ett nytt villaområde med totalt 12 villor. Här bor du nära naturen och på bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg. Pendelstationen ligger endast en kilometer bort och du har nära till allmän service och shopping vid Lerums torg.


I Brännås Park skapar den kuperade terrängen förutsättningar för ett spännande område i västersluttning. De tre olika hustyperna byggs i trä och får ett modernt, stramt uttryck med träfasader i vackra naturnära toner – grönt, naturfärgat och en mörk brunsvart nyans. De får generösa terrasser och uteplatser med kvällssol. Interiört har villorna öppna planlösningar och skön rymd med takhöjder i nock upp till 4,80 m. Det är arkitekterna Bornstein & Lyckefors som ligger bakom utformningen av Brännås Park.

Hustyp 1 – 3 st
Friliggande villor i två plan om ca 132 kvm. Entrévåningen består av kök och vardagsrum i en öppen planlösning med genomsikt. Här finns också badrum och tvättstuga. På övervåningen finns tre sovrum, allrum och ytterligare ett badrum. Takhöjd upp till 3,30 m. Förråd och en carport med direkt ingång till huset.

Hustyp 2 – 6 st
Kedjehus i suterräng om ca 122 kvm. Entrévåningen består av två möjliga sovrum, ett allrum, tvättstuga med pentry, förråd och badrum. På övervåningen ligger vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till takterrassen. Det finns också två sovrum och ett badrum. Takhöjd upp till 3,30 m. Förråd och carport med direkt ingång till huset.

Hustyp 3 – 3 st:
Friliggande villor i suterräng om ca 149 kvm. Entrévåning består av kök, vardagsrum, sovrum och badrum. På undervåningen finns tre sovrum, allrum, tvättstuga, förråd och badrum. En stor terrass på övre plan samt stenlagd uteplats på nedre plan. Takhöjd upp till 4,80 m. Dubbelcarport och förråd.

 

Film_Brännås.png

Kontakt
Elise_Pettersson.jpg
Elise Pettersson
Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Tel: 0302-103 50
Mobil: 0708-23 82 03
Göran Lindström
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 0708-29 29 78

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Lerum
Boendetyp
Kedjehus och friliggande villor
Antal
12
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Prel. augusti 2020-januari 2021
Om Lerum
Pendelavstånd

I Lerum har du nära till storstadens puls! Pendlingsmöjligheterna till Göteborg och Alingsås är väl utbyggda, här kan man verkligen njuta av fördelarna med att bo naturnära i en storstadsregion. 

Här finns också möjlighet till ett härligt friluftsliv med elljusslingor och fina badplatser vid Långa Stamsjön och Aspen. Man lever verkligen nära både natur och storstadsregion!

Nära till allt

Lerum är en kommun med ett rikt frilufts- och föreningsliv men också ett flertal centrum med butiker, restauranger och kulturliv som t.ex. finns i underbara Nääs fabriker i Tollered. 

En kort promenad eller busstur tar dig till Lerums centrum där du hittar trevliga affärer och all tänkbar service samt nöjen såsom  restauranger, bowling, äventyrsbad och bio. Här finns också skolor för alla åldrar, från förskola upp till gymnasiet..

Är du SMART?

Med gratisappen Smart får du mer poäng ju mer hållbart du reser. På ett enkelt och roligt sätt utmanas du, dina vänner och familj att resa mer hållbart genom olika tävlingar och utmaningar.

Använd denna gratis rese-app som generar poäng för hållbara resor som att gå, cykla eller åka kollektivt. Förutom att bränna kalorier, spara bensin och därmed CO2, så tjänar du poäng som belönas med priser och rabatter.

Här kan du läsa mer om Smart-appen: smartisverige.se

Bilder
  • Brännås Park
  • Brännås Park
  • Brännås Park
  • Brännås Park
  • Brännås Park
  • Brännås Park
Bostadstyper och prislista

Hus 1

Friliggande villor i två plan med öppen planlösning och stor altan med kvällssol.
Entrévåningen består av kök och vardagsrum i en öppen planlösning med genomsikt. Här finns också badrum och tvättstuga. På övervåningen finns tre sovrum, allrum och ytterligare ett badrum. Takhöjd upp till 3,30 m. Förråd och en carport med direkt ingång till huset.

Hus 2

Kedjehus i två plan för den växande familjen
Kedjehus i sluttningshus om ca 122 kvm. Entrévåningen består av två möjliga sovrum, ett allrum, tvättstuga med pentry, förråd och badrum. På övervåningen ligger vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till takterrassen. Det finns också två sovrum och ett badrum. Takhöjd upp till 3,30 m. Förråd och carport med direkt ingång till huset.

Hus 3

Luftigt friliggande sluttningshus med omslutande och personlig känsla
Friliggande sluttningshus om ca 149 kvm. Entrévåning består av kök, vardagsrum, sovrum och badrum. På nedre plan finns tre sovrum, ett badrum, stor klädkammare, tvättstuga samt allrum med utgång till stenlagd uteplats. Takhöjd upp till 4,80 m. Dubbelcarport och förråd. Solcellspanel på taket mot söder.

Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen