Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Villor, Kedjehus, Bostadsrätt, Mölndal

Lilla Fässbergsdalen

Planeras
I Lilla Fässbergsdalen, två kilometer väster om centrala Mölndal, planerar vi för ett nytt bostadsområde med blandad bebyggelse. Totalt är det ca 140-150 bostäder fördelat på ett 50-tal bostadsrätter, ca 55 kedjehus och ett 10-tal friliggande villor. Utöver detta blir det ca 30 villatomter som fördelas via Mölndals kommun. I området kommer vi också bygga en ny förskola.


Arbetet med detaljplanen för Lilla Fässbergsdalen är för tillfället pausat. Målet var att den skulle komma ut till samråd i början av 2019, men nu görs fler utredningar innan detaljplanearbetet kan fortsätta. Det innebär att vår planering av de nya kvarteren inom området fortsätter först när arbetet med detaljplanen tas upp igen. Vi uppdaterar informationen löpande, när vi vet mer.   

 

Kontakt
anders_jonsaker_sv
Anders Jonsåker
Divisionschef, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 77

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Mölndal
Boendetyp
Villor, kedjehus och bostadsrätter
Antal
ca 150 bostäder totalt
Om Mölndal
Spårvagn i stadsmiljö
Ett nyckelfärdigt boende

Ett nyckelfärdigt hem innebär att när du får nycklarna av oss är ditt nya boende helt klart att flytta in i. Enkelt, tryggt och bekvämt! 

Nära till allt

I Lilla Fässbergsdalen bor du med Göteborgs hela utbud av shopping, kultur- och nöjesliv inom nära räckhåll. 

Vi bygger hållbart i trä

Genom att bygga i trä bidrar vi till att bygga ett samhälle som är långsiktigt hållbart. Ju snabbare skogen växer, desto mer koldioxid fångas upp. Så att avverka skogen, använda virket och återplantera nya träd är därmed bättre än att låta skogen stå orörd. För varje träd vi avverkar återplanterar vi två nya. I takt med att trähusbyggnationen ökar kan Sveriges skogar växa och bidra till en bättre miljö.

 
Bilder
  • Lilla Fässbergsdalen
  • Lilla Fässbergsdalen
  • Lilla Fässbergsdalen
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen