Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Villor, Kedjehus, Bostadsrätt, Mölndal

Lilla Fässbergsdalen

Planeras
I Lilla Fässbergsdalen, två kilometer väster om centrala Mölndal, planerar vi för ett nytt bostadsområde med blandad bebyggelse. Totalt är det ca 140-150 bostäder fördelat på ett 50-tal bostadsrätter, ca 55 kedjehus och ett 10-tal friliggande villor. Utöver detta blir det ca 30 villatomter som fördelas via Mölndals kommun. I området kommer vi också bygga en ny förskola.

 

Planerad säljstart under 2020.

Anmäl ditt intresse!

Vi är i ett tidigt skede av projektet men om du är intresserad av våra bostäder i Lilla Fässbergsdalen kan du redan nu anmäla ditt intresse på vår hemsida. Som anmäld i vårt intresseregister får du information under projektets gång samt förhandsinformation inför försäljningsstart. Vi har ingen turordning i vårt register utan det är först till kvarn som gäller – dock får du ett försprång till den allmänna säljstarten.

 

Kontakt
anders_jonsaker_sv
Anders Jonsåker
Divisionschef, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 77

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Mölndal
Boendetyp
Villor, kedjehus och bostadsrätter
Antal
ca 150 bostäder totalt
Säljstart
Prel. 2020
Om Mölndal
Spårvagn i stadsmiljö
Ett nyckelfärdigt boende

Ett nyckelfärdigt hem innebär att när du får nycklarna av oss är ditt nya boende helt klart att flytta in i. Enkelt, tryggt och bekvämt! 

Nära till allt

I Lilla Fässbergsdalen bor du med Göteborgs hela utbud av shopping, kultur- och nöjesliv inom nära räckhåll. 

Vi bygger hållbart i trä

Genom att bygga i trä bidrar vi till att bygga ett samhälle som är långsiktigt hållbart. Ju snabbare skogen växer, desto mer koldioxid fångas upp. Så att avverka skogen, använda virket och återplantera nya träd är därmed bättre än att låta skogen stå orörd. För varje träd vi avverkar återplanterar vi två nya. I takt med att trähusbyggnationen ökar kan Sveriges skogar växa och bidra till en bättre miljö.

 
Bilder
  • Lilla Fässbergsdalen
  • Lilla Fässbergsdalen
  • Lilla Fässbergsdalen
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen