Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Saltängen, Stora Höga

Brf Ängsliljan

6 bostäder
kvar
Utanför Stora Höga, endast ett stenkast från havet, ligger området Saltängen. Det är ett trivsamt område med närhet till bryggor, badplats och småbåtshamn.

Brf Ängsliljan, som är vår första etapp i området, består av fyra flerbostadshus med totalt 16 bostadsrätter. Lägenheterna har en öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats med stora fönsterytor från två håll som skapar en ljus och härlig interiör. Lägenheterna på det övre planet får stor balkong i sydvästläge och lägenheterna i markplan får en bekväm uteplats i samma väderstreck.

2 rum och kök om 62 kvm – 4 st
3 rum och kök om 74 kvm – 8 st
4 rum och kök om 86 kvm – 4 st

På gården ligger förrådsbyggnader och parkeringar i nära anslutning till lägenheterna. Alla lägenheter har egna ingångar från husens gavelsidor. Flerbostadshusen är byggda i trä och har en fasad av både liggande och stående träpanel i en naturnära brungrå kulör.

Se filmen om Saltängen om här!

 

ängsliljan_360visning

Kontakt
Helén Roth.jpg
Helén Roth
Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Tel:
Mobil: 0303-72 67 46

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Stenungsund
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
16 st
Storlek
ca 62-86 kvm
Byggstart
Vår 2018
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Prel. mars 2019
Adress
Tångräkans gård 1-4
Om Saltängen, Stora Höga
Din personliga stil

Vi ger dig möjlighet att anpassa ditt nyckelfärdiga hem genom val av inredning, produkter, material och färg. Tillsammans med vår projektledare väljer du ut produkter från våra utvalda leverantörer och skapar ditt eget personliga hem. 

En pärla vid havet

Stora Höga ligger vackert ut med kusten i södra Bohuslän. Här finns goda möjligheter till friluftsliv och rekreation samtidigt som du bekvämt och effektivt kan nå såväl Stenungsund, Kungälv och Göteborg med kollektivtrafik.

I Getskär växer ett nytt bostadsområde fram där livskvalitet står i fokus. Här blir det enkelt att få vardagen att gå ihop då det i närområdet finns skola, mataffär, vårdcentral och pendlingsmöjligheter. 

Detta är ett perfekt område för dig som vill ha nära till havet och som värdesätter en aktiv fritid.  

Bilder
  • Brf Ängsliljan
  • Brf Ängsliljan
  • Brf Ängsliljan
  • Brf Ängsliljan
  • Brf Ängsliljan
  • Brf Ängsliljan
Bostadstyper och prislista
Vill du sälja mark? Kontakta vår affärsutvecklingschef. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen