Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Villor, Saltängen, Stora Höga

Kv. Kaprifolen

8 bostäder
kvar
Välkommen till kvarteret Kaprifolen i Getskär – ett gemytligt samhälle strax utanför Stora Höga! Här erbjuder vi dig som vill ha närhet till havet men samtidigt bo på bekvämt pendlingsavstånd till Stenungssund och Göteborg en unik möjlighet. På gångavstånd har du badplatser, bryggor, förskola och skola.


Kvarteret består av 16 villor – 5 enplanshus och 11 tvåplanshus. Alla är byggda i trä med fasader av liggande trä i en vacker naturgrå nyans och med tak av sedum. En vacker utformning som passar väl in i naturen och den omgivande skärgårdsmiljön. Husen har rejäla altaner i söder- eller västerläge, carport och ett utvändigt förråd.

Enplanshusen har en välplanerad boyta om ca 95 kvm fördelad på tre sovrum och ett stort härligt vardagsrum som knyts ihop med kök och matplats i en öppen planlösning. Stora fönsterpartier från två håll skapar en ljus och härlig känsla. Från kök och vardagsrum finns det två utgångar till altan och trädgård.

Tvåplanshusen rymmer fem rum och kök på totalt ca 127 kvm. Även här möts du av en öppen planlösning och fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. På entréplanet bildar kök, matplats och vardagsrum den självklara platsen för gemenskap, och härifrån tar du också steget ut på altanen. En trappa upp hittar du den mer privata delen av huset med tre sovrum, ett allrum och badrum.

Se filmen om Saltängen här!

 

kaprifolen_360visning.jpg

Kommande visningar
03 jul
Onsdag 3 juli kl. 17.00.

Välkommen till vårt alldeles nya visningshus! Våra mäklare från Svensk Fastighetsförmedling finns på plats och visar dig runt. Du kan även kika in i vår visningslägenhet i brf Ängliljan som ligger alldeles bredvid! 

NÄR: Onsdag 3 juli kl. 17.00.

VAR: Krabbfiskeslingan, Getskär.

Anmäl dig

Hör av dig till Helén Roth på 0703-81 49 99 på om du har frågor! 

Visning även: 28/7 och 14/8


Vägbeskrivning
Kontakt
Helén Roth.jpg
Helén Roth
Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Tel:
Mobil: 0303-72 67 46

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Stenungsund
Boendetyp
Villa
Antal
16 st
Storlek
ca 95-127 kvm
Säljstart
Maj 2018
Om Saltängen, Stora Höga
Din personliga stil

Vi ger dig möjlighet att anpassa ditt nyckelfärdiga hem genom val av inredning, produkter, material och färg. Tillsammans med vår projektledare väljer du ut produkter från våra utvalda leverantörer och skapar ditt eget personliga hem. 

En pärla vid havet

Stora Höga ligger vackert ut med kusten i södra Bohuslän. Här finns goda möjligheter till friluftsliv och rekreation samtidigt som du bekvämt och effektivt kan nå såväl Stenungsund, Kungälv och Göteborg med kollektivtrafik.

I Getskär växer ett nytt bostadsområde fram där livskvalitet står i fokus. Här blir det enkelt att få vardagen att gå ihop då det i närområdet finns skola, mataffär, vårdcentral och pendlingsmöjligheter. 

Detta är ett perfekt område för dig som vill ha nära till havet och som värdesätter en aktiv fritid.  

Bilder
  • Kv. Kaprifolen
  • Kv. Kaprifolen
  • Kv. Kaprifolen
  • Kv. Kaprifolen
  • Kv. Kaprifolen
  • Kv. Kaprifolen
Bostadstyper och prislista

Enplansvilla 95 kvm

Bekvämt boende med en härlig uteplats i sydvästligt läge
Huset har en ljus och öppen planlösning som skapar trivsamma umgänges ytor. Här är lätt att känna sig som hemma och finna en oas för återhämtning.
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen