Hoppa till innehållet
Planeras
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Höviksnäs, Tjörn

Brf Höviks Klippa

3 bostäder
kvar
Mitt i Bohusläns vackra skärgård - i idylliska Höviksnäs - bygger vi ett nytt område med kedjehus och lägenheter i bostadsrättsform. Brf Höviks Klippa - vår andra etapp i området - ligger nära havet och omgivet av ängsmark på väg ner mot hamnen och det gamla färjeläget.

Kedjehusen är i två plan om 119 kvm med vitmålade fasader, röda tak, egen carport och förråd. De har genomgående entréplan med fönster åt båda håll som ger en ljus känsla. Sist men inte minst - en stor altan i härligt söderläge!

Flerbostadshuset rymmer två lägenheter om 2 rok på 57 kvm och två lägenheter om 4 rok på 96 kvm. De är alla planerade för att få rikligt med ljus och rymd. Även dessa har uteplats alternativt balkong med utsikt över skärgårdslandskapet.

Virtuell visning

Virtuell visning
Kontakt
Sigvard_Ekberg_2013_webb
Sigvard Ekberg
Reg. Fastighetsmäklare, Bjurfors

Tel: 0304-66 00 00
Mobil: 0731-51 15 04

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Tjörn
Boendetyp
Kedjehus och lägenheter i bostadsrättsform
Antal
11
Storlek
57-119 kvm
Byggstart
Vår 2017
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Från september 2017
Om Höviksnäs, Tjörn
Här finns allt

I Höviksnäs finns flera skolor - låg- och mellanstadieskolan Fridas Hage samt högstadieskolan Häggvallskolan. Med buss tar du dig direkt till Stenungsund och vidare till Göteborg. På orten finns dessutom bensinstation samt en välsorterad servicebutik som också är ombud för paket- och kassatjänster.

Bekvämt liv

Höviksnäs bjuder på en smått otrolig omgivning - här finns träd, ängar, klippor och framför allt havet! Ta en promenad ner till hamnen, bada från klipporna eller njut på stranden i Låka. Ja, gillar man livet vid havet är detta en underbar plats!

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Kedjehus exteriör
  • Brf Höviks Klippa
  • Brf Höviks Klippa
  • Brf Höviks Klippa
  • Brf Höviks Klippa
  • Brf Höviks Klippa
  • Brf Höviks Klippa
Kedjehus exteriör
Bostadstyper och prislista

Kedjehus

Sju trevliga kedjehus om 119 kvm med altan i härligt söderläge!
Med sina ljusa träfasader och och röda tak smälter kedjehusen fint in i den befintliga miljön. De ligger placerade med sina inbjudande entréer och carportar utmed den lilla gårdsgatan.

Lägenheter

Fyra ljusa lägenheter med utsikt över det vackra skärgårdslandskapet
Flerbostadshuset är byggt i två våningar och har fått sin inspiration från den omgivande småskaliga bebyggelsen. Med sin ljust målade träfasad och sadeltak har det ett klassiskt utseende som ger ett lugnt och trivsamt intryck. Huset rymmer två lägenheter om 2 rok på 57 kvm och två lägenheter om 4 rok på 96 kvm.
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen